Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 25.02.2018 - 00:00

Bursaspor'un Arjantinli oyuncusu Batalla: "Puanlar alma ve uzak ihtimali gerçekleştirme hayali ile geldik. Galatasaray'dan gol yiyebileceğimizi biliyorduk ama golün bu kadar erken gelmesi bizim için işleri çok değiştirdi"



İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde deplasmanda Galatasaray'a 5-0 mağlup olan Bursaspor'un Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Batalla, yedikleri erken golün tüm planlarını bozduğunu söyledi.

Batalla, karşılaşma sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Puanlar alma ve uzak ihtimali gerçekleştirme hayali ile geldik. Galatasaray'dan gol yiyebileceğimizi biliyorduk ama golün bu kadar erken gelmesi bizim için işleri çok değiştirdi. Ondan sonrasında da gördüğümüz kırmızı kart işleri zorlaştırdı." ifadelerini kullandı.

Bursasporlu futbolcu, üst üste aldıkları kötü sonuçlar hakkında ise şöyle konuştu:

"Tabii ki bu kulüpte inanılmaz günler yaşadım ama geçmiş geçmişte kalmıştır. Şu an bu durumdayız. Taraftarlardan daha fazla ne isteyebiliriz bilmiyorum, şu an onlara hiçbir şey veremiyoruz, bunun farkındayız. Bence önümüzde 11 maçlık yeni bir periyot var, Bursaspor için lig en baştan başlıyor diyebiliriz. Ben de neyin yanlış gittiğini bilmiyorum. Eğer bilseydim, bunu size söylerdim. Geçen sezon ligin ilk yarısında çok fazla puan toplamıştık ve aynı şekilde devam etti. Bugün farklı bir durumdayız, önümüzde 11 maçlık yeni bir dönem var. Geçen sezondan farklı olarak bu sezon hoş bitsin istiyoruz. Herkesin birlik olmasını bekliyorum."

Batalla, Galatasaray maçı öncesinde taraftarların kendileriyle yaptığı konuşmayla ilgili olarak ise "Bize beklentilerini net bir şekilde açıkladılar. Biz bugün onların beklentilerini karşılayamadık. Bugün de buraya geldiler, kendilerine ayrılan yeri doldurdular. Onların bize yaptığı jeste karşılık veremedik. Taraftarımızdan bir şey isteyemeyiz ama ben onlardan bir şey isteyeceğim. Bu periyotta bizim yanımızda olsunlar, destek olsunlar ve bu zor durumdan hep birlikte çıkalım." ifadelerini kullandı.

Arjantinli futbolcu, sözleşmesi hakkındaki soruya, "Böyle anlarda, hele ki takımım bu durumdayken geleceğimi düşünmek kendime yakıştırabileceğim bir şey değil. Benim için en önemli yakın gelecek kararı, önümüzdeki hafta Kayseri maçından puan çıkarmak için ortaya koyacağım çaba olacak." yanıtını verdi.






Kaynak: