Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 20.02.2018 - 20:00

Samsunspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Hiçbir futbolcumuzun kapris yapma gibi lüksü olamaz. Gerekirse sayısal olarak kadromuza da bakmayız, valizi ellerine veririz" MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kartal: "Buradan 1 puanla evimize dönüyoruz"

SAMSUN (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Hiçbir futbolcumuzun kapris yapma gibi lüksü olamaz. Gerekirse sayısal olarak kadromuza da bakmayız, valizi ellerine veririz." dedi.

İpekoğlu, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, deplasmanda ligin en çok puan toplayan takımı MKE Ankaragücü'ne karşı oldukça iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Rakiplerine golün dışında fazla pozisyon vermediklerine işaret eden İpekoğlu, şunları kaydetti:

"Biz 3 puanı alacak pozisyonları yakaladık. Ancak şunu söylemek zorundayım: Burada kadroda bulunan oyuncuların hepsinin bu formayı hak ettiğini düşünüyoruz. Ama oyuna sonradan dahil ettiğimiz oyuncularımızın oyuna katkısı yönünde sıkıntılarımız var. Bununla ilgili gerekli toplantıyı takımla yapacağız. Böyle, hiçbir futbolcumuzun kapris yapma gibi lüksü olamaz. Burada büyük bir camiayı temsil ediyoruz, herkes ayağını denk alacak. Gerekirse sayısal olarak kadromuza da bakmayız, valizi ellerine veririz. Bütün oyuncu arkadaşlarıma bu mesaj olsun."


- Kartal: "1 puanla evimize dönüyoruz"



MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal ise Samsun'a puan için geldiklerini belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Her şey planlandığı gibi gitti ama oyuncularımızın aralarındaki top kaybından dolayı, ele çarpan bir pozisyon nedeniyle hakem penaltı verdi. Ama ilk yarının ortalarında da iki tane daha net pozisyonumuz vardı, bunları değerlendiremedik. Oyunun son bölümünde de bir iki tane final pasını iyi değerlendirseydik gol yapıp 3 puan alabilirdik. Sonuç olarak buradan 1 puanla evimize dönüyoruz."

Bugün futbol konuşmanın önemli olmadığını vurgulayan Kartal, "Ülkemizin şu kritik günlerinde sınır ötesinde mücadele eden güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun. İkinci olarak da bu çocuk istismarı olaylarına karşı da Türkiye'de artık bu işlerin, son bulmasını istiyorum. Benim de 3 tane çocuğum var. Allah çocuklarımızı korusun. Devletimizin de bu olaylar karşısında en ağır cezayı vermesini istiyorum." ifadelerini kullandı.


Kaynak: