Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 05.02.2017 - 22:15

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kılıç: "Oyuncularımı kutluyorum gerçekten gurur duyulacak bir oyun sergilediler" Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman: "Belki vasat bir futbol oynadık ama Şanlıurfaspor'un başarısını da unutmayalım"



ŞANLIURFA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup olarak elenen TFF 1. Lig temsilcisi Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, futbolcularının gurur duyulacak bir oyun sergilediğini söyledi.

Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, futbolcularının çok iyi mücadele ettiğini belirtti.

Takımın yükselen form grafiğini bu maçta da gösterdiğini dile getiren Kılıç, "Oyuncularımı kutluyorum, gerçekten gurur duyulacak bir oyun sergilediler. Düşünün ki bir Süper Lig takımı karşısında 120 dakika boyunca maçın her anında kazanmak için oynayan, bütün eforunu ve enerjisini ortaya koyan bir takım vardı." diye konuştu.

Uzatmaya giden maçın son 3 dakikasında 3 pozisyon yakaladıklarına değinen Kemal Kılıç, "Hakem, maçın genelinde iyiydi ama penaltı pozisyonunda kesinlikle bir faul yoktu. Maçın bitimine 3 dakika kala golü yedik ama kalan o 3 dakikada 3 gol pozisyonuna girdik. Futbolcularım çok yürekli oynadılar zaten yükselen bir form grafikleri vardı. Turu geçebilseydik bu öz güvenle ve oyun anlayışımızla iddiamızı sonuna kadar sürdürürdük." ifadelerini kullandı.



- Çaykur Rizespor cephesi



Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise çeyrek finale kalmanın önemli olduğunu bildirdi.

Maçtan önce hava şartlarından dolayı 5-6 gün antrenman yapamadıklarını dile getiren Karaman, "Bu süreçte takımın yarısı hastalandı. Apar topar İstanbul'a geldik. İki oyuncumuzu hastaneye götürdük, birisi hastanede kaldı. Bugün maçta oynayan 5 oyuncumuz hasta hasta oynadı. Hepsine teşekkür ediyorum. Maçta iyi bir performans sergileyemedik ama bunları söylerken Şanlıurfaspor'un da hakkını verelim. Şanlıurfasspor, Osmanlıspor ve Gaziantepspor'un bulunduğu grubu lider olarak tamamladı. Belki vasat bir futbol oynadık ama Şanlıurfaspor'un başarısını da unutmayalım." açıklamasında bulundu.




Kaynak: