Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 18.12.2016 - 17:08

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tudor: "Oyuncularımın performansından dolayı gurur duyuyorum, yalnız kaçan 2 puandan dolayı da üzgünüm" Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman: "Sıkıntılı günler geçiriyoruz. İnsanın içinden uzun uzun maçı anlatmak geçmiyor"

KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sahasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, "Oyuncularımın performansından dolayı gurur duyuyorum, yalnız kaçan 2 puandan dolayı da üzgünüm" dedi.

Tudor, maçından ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Hem gururlu hem de üzgün olduğunu ifade eden Tudor, "Oyuncularımın performansından dolayı gurur duyuyorum, yalnız kaçan 2 puandan dolayı da üzgünüm. Son 3 maçın analizini yaparsanız 15'ten fazla net pozisyonumuz var. Fakat değerlendirmiş olduğumuz, almış olduğumuz 1 puan var. Bu beni çok üzüyor gerçekten. Ama tabi bu futbol bazen size hak ettiklerini vermiyor. Biz yine elimizde geleni yapacağız, çalışmaya devam edeceğiz. Bir gün elbet bize dönecek." diye konuştu.

Atiker Konyaspor'un golünden önce bir ofsayt beklentisi olduğu yönünde sorulan soruya Tudor, şöyle cevap verdi:

"Enteresan bir şekilde düdük sesi duymuş bütün oyuncular. Hepsi düdükten sonra durduklarını söylüyorlar. Hangi arkadaş stada düdükle girmiş onu gerçekten çok merak ediyorum. Belki bu arkadaş veya arkadaşlar yüzünden 3 puan kaçırmış olabiliriz. Rica ediyorum bir daha bu tarz şeylerde dikkat edelim, stada düdükle gelmeyelim."



- Atiker Konyaspor cephesi



Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da hakemin zayıf maç yönettiğini belirtti.

Çok fazla bir şey söylemeyeceğini, söylemekte istemediğini vurgulayan Kocaman, şöyle konuştu:

"Sıkıntılı günler geçiriyoruz. İnsanın içinden uzun uzun maçı anlatmak geçmiyor. Puan kazanmamıza rağmen bu zor deplasmanda yine de bir hakem eleştirisi yapmak gerekiyordu. Hakemi de eleştirmek istemiyorum. Ama zayıf bir hakemlik gösterdiğini söylemem lazım. Devre arasında penaltı pozisyonuna çok itiraz etmiştim. Yanlış olduğunu gördüm gittim özür diledim. Ama ikinci yarı için söyleyemiyorum. Karabük ile deplasmanda oynamak kolay değildi. İki maçı da kaybettikten sonra çok da istekliydiler. Özellikle bize gol attıktan sonra çok hırpaladılar. Hakem adı üstünde olayları yorumlaması gereken insan. Fakat hakemliği zayıftı, bu da maçın skoruna etki etti."

Rangelov'un golünden önce ofsayt olup olmadığı yönündeki soruya Kocaman, "Pek görülen bir şey değil ama bende düdük sesi duydum, oyuncumuz da duydu büyük ihtimalle sarı kart görmemek için vurmadı topa. Yapanlar için söylüyorum, yanlış. Bu doğru değil." şeklinde cevap verdi.
















Kaynak: