Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 15.02.2015 - 17:45

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman: "Rakibimizi skor olarak alkışlarken maçı biz kendimiz bireysel hatalarla kaybettiğimizi biliyoruz" Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Çalımbay: "Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Savunmada ve hücumda iyi işler yaptık"

RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sahasında Mersin İdmanyurdu'na 4-0 yenilen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, rakibi farklı kazandığı için tebrik ettiklerini ancak bireysel hataların kaybetmelerine neden olduğunu söyledi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, küme düşme potasındaki takımların maçı berabere götürmelerinin çok önemli olduğunu belirterek, "5. dakikada hatalı bir gol yedik. 20 dakika golden sonra kendimize gelemedik. İlk devre oyunu ve skoru tutabilirdik. İkinci yarının başında yediğimiz gol ise maça tutunmamızı engelledi ve farklı kaybettik" dedi.

Hafta içerisinde oyuncularla konuşacaklarını ve çalışacaklarını vurgulayan Karaman, "Böyle bir maçı kaybettikten sonra işimiz zor. Artık sürekli ligin dibinde mücadele edeceğiz. Bunu atlatmak bizim elimizde. Rakibimizi skor olarak alkışlarken maçı biz kendimiz bireysel hatalarla kaybettiğimizi biliyoruz. Toparlanmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Karaman, ligde işlerin zorlaştığını, artık rakiplerin kaybetmesini beklerken kendilerinin seri galibiyet yakalaması gerektiğini kaydetti.

- Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, her iki takım için maçın çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Her iki takımın da puana ihtiyacı vardı. Maça biz daha iyi başladık. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Savunmada ve hücumda iyi işler yaptık. Çaykur Rizespor ikinci yarı riske girince hücuma iyi çıktık. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsaydık farklı olabilirdi" ifadelerini kullandı.

Sezon başından itibaren özverili çalıştıklarını kaydeden Çalımbay, "Çalışmamızın karşılığını sahaya yansıtıyorlar. Bizim için önemli olan istikrar. Bu yıl ki amacımız ligde kalıcı olmak. Bu maçı unutup bundan sonraki maçlara konsantre olmamız gerekiyor" dedi.

Eksik oyuncuların yerine oynayan oyunculardan iyi verim aldıklarını vurgulayan Çalımbay, "Arkadaşların performansı bizi umutlandırdı. Kupada da bu kadro ile gidiyoruz. Sonradan oyuna dahil oyuncular bizi kupa için de umutlandırdı" açıklamasını yaptı.

Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için üzgün olduklarını kaydeden Çalımbay, şöyle devam etti:

"Maalesef bizim Türkiye'de kadına şiddet var. Türk halkı olarak buna sahip çıkamıyoruz. Sadece pankart ve yürüyüşlerle olacak işler değil. Sokakta böyle şeyler olunca korkmadan tepki koymalıyız. İnşallah bu son bulacak. Artık insanlar vicdanen rahatsız oluyor. Halk olarak biraz daha özverili davranıp izin vermemeliyiz. İnşallah bu son olur. Kadının yeri çok farklı. Kadına şiddet dünyanın en adi işlerinden biri. Kendimize olmuş gibi üzüldük. Ailesine sabırlar diliyorum."


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”