Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 29.12.2014 - 00:11

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: "Bu bizim için altın değerinde bir 3 puan oldu" Manisaspor Teknik Direktörü Mutlu: "Gol atanın galip geleceği bir maçtı ve yaptığımız bir hata sonucu mağlup ayrılmak durumunda kaldık"

İZMİR (AA) - Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, PTT 1. Lig'de Manisaspor karısında aldıkları 1-0'lık galibiyete ilişkin, ligdeki konumları açısından elde ettikleri 3 puanın altın değerinde olduğunu söyledi. 

Eroğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ligde her iki takım sahip oldukları puan durumu açısından zorluk derecesi yüksek bir maç olduğunu, bu nedenle karşılaşmayı 3 puan almaları gereken bir mücadele olarak gördüklerini belirtti.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe maçında ortaya koydukları mücadeleyi lige taşımaları halinde maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını ve bunu da futbolcularına aşıladığını anlatan Eroğlu, "Nitekim öyle oldu. İlk yarı golü bulamadık ama ikinci yarıda planladığımız gibi yaptığımız oyuncu değişikliğiyle golü bulduk. Bu bizim için altın değerinde bir 3 puan oldu" dedi. 

Eroğlu, kupa maçında salı günü Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin bir soru üzerine ise bu maça 48 saatten az bir sürelerinin kaldığına işaret ederek, "Oyuncularımızı dinlendirip hemen bu maça hazırlayacağız. Kupada da gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz" diye konuştu. 

- Manisaspor cephesi 

Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu ise ağır saha koşullarında ortaya konulan mücadele nedeniyle iki takımı da tebrik etmek gerektiğini söyledi. 

Karşılaşmanın ortada bir mücadele olduğunu dile getiren Mutlu, "Gol atanın galip geleceği bir maçtı ve yaptığımız bir hata sonucu mağlup ayrılmak durumunda kaldık" dedi.

Mutlu, takım olarak bu maçı bir an önce unutup ligde gelecek hafta oynayacakları Denizlispor maçına odaklanmaları gerektiğini ifade ederek, Denizlispor maçıyla bu mağlubiyeti telafi etmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi. 


Kaynak: