Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 13.12.2014 - 20:21

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: "6, belki de 9 puanlık bir maçı kazandığımız için mutluyuz" Orduspor Teknik Direktörü Doğan: "Takımdakilerin fiziği futbolcuya yakışmayacak düzeyde olunca ve bu halde ağır sahada 10 kişi kalınca, aldığımız sonuç da kaçınılmazdı"

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de Orduspor'u yenen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "6, belki de 9 puanlık bir maçı kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Hüseyin Eroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, üç haftadan bu yana galip gelememelerinden dolayı takımda moralsizlik olduğunu söyledi.

Daha çok futbol oynamaya çalışırken saha durumu nedeniyle mücadeleyi ön plana çıkaracak şekilde maça hazırlandıklarını belirten Eroğlu, "6, belki de 9 puanlık bir maçı kazandığımız için mutluyuz" ifadesini kullandı.

Eroğlu, ligde öncelikle kalıcı olup 2-3 yılı yapılanmayla geçirmeyi hedeflediklerine dile getirerek, altyapı futbolcularının desteğiyle başarı elde etmek istediklerini aktardı.

- Orduspor cephesi

Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise "rakipleri net galibiyet aldı" gibi gözükse de oyuna iyi başladıklarını, rakibe pozisyon vermediklerini ancak top kendilerindeyken gerekenleri yapamadıklarını anlattı.

Maçın ilk yarısı ortada geçmesine rağmen ikinci gol ve kırmızı kartla oyunun koptuğuna dikkati çeken Doğan, "Takımdakilerin fiziği futbolcuya yakışmayacak düzeyde olunca ve bu halde ağır sahada 10 kişi kalınca, aldığımız sonuç da kaçınılmazdı" dedi.

Doğan, işlerinin zor olduğuna değinerek, "Buraya gelirken 5-6 oyuncunun hazır olmadığını gördüm. Şu an onlar bizimle değil. Bu futbolcuların formlarına kavuşması ve devre arasındaki takviyelerle, mücadelemizi sonuna kadar götüreceğimize inanıyorum" diye konuştu.


Kaynak: