Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 01.12.2014 - 02:20

Eskişehirsporlu futbolcu Berkay Tolga Dabanlı: "Pozisyon yüzde yüz penaltı değildi"

İSTANBUL (AA) - Eskişehirsporlu futbolcu Berkay Tolga Dabanlı, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yle 2-2 berabere kaldıkları maçta kendisinin neden olduğu penaltı pozisyonuyla ilgili, "Pozisyon yüzde yüz penaltı değildi" dedi.

Karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Berkay, 3 puanı hak ettikleri bir maçı yanlış bir kararla berabere bitirdiklerini belirterek, "Pozisyon yüzde yüz penaltı değil. Elimi kessen bile o top omzuma çarpar, arkaya da koysam yine aynı yere çarpar. Yüzde yüz penaltı değil. Zaten görebiliyorsunuz. Dediğim gibi kesinlikle penaltı yok. Biz 3 puanı hak ettik. İyi çalıştık, iyi koştuk. İyi de futbol oynadık. Futbol böyle bir oyun" diye konuştu. 

Bu yıl hakem hatalarından çok fazla canlarının yandığını dile getiren Berkay, "Hakem de sonuçta bir insan. İnsanlar hata yapıyor. Bu yıl bize çok oldu. Büyük takımlara karşı maçlarda çok hakem hatası oldu bize karşı. Takım bunu kabul edip daha çok çalışmalı. Hakem ilk önce pozisyonu oynattı, birkaç saniye sonra karar değiştirdi. Kendisine sorduk ve 'ben gördüm' dedi. Biz de anlamadık" değerlendirmesinde bulundu. 

- Hürriyet: "Fenerbahçe yanlış bir penaltıdan gol attı"

Eskişehirspor'un tecrübeli futbolcusu Hürriyet Gücer, Fenerbahçe karşısında yanlış bir penaltı sonucu 3 puanı kaçırdıklarını söyledi. 

Zor bir deplasmandan bir puan aldıklarını anlatan Hürriyet, "İstanbul'da büyük takımlara kaybetmemiştik. Burada puan aldığımız için de mutluyuz. Üç puan alsak daha iyi olurdu. Fenerbahçe seyircisi Alex'le yaşadığım olaydan dolayı bana kızgınlar. Gaziantepspor'da oynarken Alex'le çarpmıştım. Serçe parmağım kırık. İlk yarı oyundan çıktım. Fenerbahçe büyük bir camia. Her şeyde taraftarının küfür etmemesi lazım. Evli insanlarız. Küfür olmasın. İnsanların daha dikkatli olması lazım" ifadelerini kullandı. 

Kırmızı-siyahlıların ilk golünü kaydeden Erkan Zengin ise talihsiz bir penaltıyla sahadan beraberlikle ayrıldıklarını ifade ederek, "İki takım da iyi mücadele etti. Berkay'ın eline değmemiş top. Doksan dakika iyi oynadık ve mücadelemize yazık oldu. Üç puanı biz hak ettik" şeklinde konuştu. 


Kaynak: