Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 09.11.2014 - 03:27

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Kadlec: "Bir gol kendi kaleme, bir gol de rakip ağlara gönderdim. Benim için ilginç bir maç oldu" Diego Ribas: "Bu akşam sahada mutlu bir Diego vardı"

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Michal Kadlec, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 2-1 yendikleri maçın kendisi için çok ilginç geçtiğini söyledi.

Karşılaşmadan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kadlec, çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Maçı kazandıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Kadlec, "Bir gol kendi kaleme, bir gol de rakip ağlara gönderdim. Benim için ilginç bir maç oldu. Skoru 1-1'e getiren golü atmak da benim için ayrıca mutluluk vericiydi. Takımıma böyle bir katkı sağladığım için son derece mutluyum. O golden önce de takımıma son derece motiveydim. Kendi kaleme attığım golden sonra bir üzüntü yaşadım. Bunu telafi etmem gerekiyordu. Motivasyonumu korudum ve rakip kaleye de gol göndermeyi başardım" diye konuştu.

Sezon sonu şampiyon olmak istediklerini ve bunun için çalıştıklarını aktaran Çek futbolcu, "Hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Burada şampiyonluk için varız. Geçtiğimiz hafta çok önemli bir galibiyeti geride bıraktık. Fakat öyle karşılaşmaları kazandıktan sonra bu tarz maçları kazanamazsanız, o karşılaşmadaki galibiyetin hiçbir anlamı kalmıyor. Bu yüzden her maç çok zor ve önemli. Bu hafta liderliği devam ettirmek istiyorduk, bunu da başardık" ifadelerini kullandı.

Çek futbolcu, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde aynı grupta yer aldıkları A Milli Takımı'nın Kazakistan'la oynayacağı maçı kazanacağına inandığını da sözlerine ekledi.

 

- Diego: "İyi bir performans ortaya koydum"

 

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, kendi ve takımı adına güzel bir gece olduğunu belirterek, şu ana kadarki en iyi oyunlarını oynadıklarını söyledi. 

Diego, "İyi bir performans ortaya koydum. Takım olarak iyi oynadığımızda, her oyuncunun kendi bölgesinde daha iyi olduğunu düşünüyorum. Takıma adapte olmaya çalışıyorum. Her gün daha iyiye gidiyoruz. Bundan sonra çok daha iyi olacaktır. Bu akşam sahada mutlu bir Diego vardı. İnsanları da mutlu edebilecek bir Diego vardı. Tabi ki sahadayken gol atmaya, asist yapmaya, takımımın skoruna katkı sağlamaya gayret gösteriyorum. Bu akşam golle buluşamadım ama takımım için en iyisini yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin galibiyet golünü atan Kamerunlu futbolcu Pierre Webo da yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, golü yedikten sonra çok fazla pozisyon bulduklarını ve bir penaltı kaçırdıklarını ifade ederek, penaltıdan sonra da ayağa kalkacak gücü bulduklarını, ikinci golün ise takımın gayretinin meyvesi olduğunu aktardı.

Geçen günlerde annesi vefat eden Webo, ailesiyle çok zor anlar yaşadıklarını kaydederek, "Annem gol atmamı çok severdi, hep gol atmamı isterdi. Anneme bu golü armağan etmek istedim. Annem her zaman başarılı olmamı isterdi. Golü anneme hediye ettim" dedi.


Kaynak: