Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Lütfi Elvan, görevi Cevdet Yılmaz'dan devraldı

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Lütfi Elvan, görevi Cevdet Yılmaz'dan devraldı.

Lütfi Elvan, görevi Cevdet Yılmaz’dan devraldı
AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi sonrasında belirlenen yeni Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerinin devir teslim töreni, AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti.

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na getirilen Lütfi Elvan, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Cevdet Yılmaz'dan 2,5 yıl önce Kalkınma Bakanlığı'nı devraldığını, bugün de kendisinden Ekonomi İşleri Genel Başkanlığı'nı devralmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirtti.

Elvan, ülke ve millet için çalıştıklarını ve dayanışma ruhu içinde çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Son günlerde ülkemize, milletimize ve devletimize yönelik ekonomi üzerinden bir saldırı gerçekleştirildiğine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlettir. 17 yıllık iktidarımız döneminde çok büyük engellerle karşı karşıya kaldık. Bunların her birini teker teker aştık. Yeri geldi muhtıra verdiler, yeri geldi darbe girişiminde bulundular, yeri geldi insanları birbirine düşürmeye çalıştılar ama hiçbirinde başarılı olamadılar. Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, dirayeti, kararlılığı, milletimizin birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, partimize destekleri sayesinde ülkemiz büyük bir noktaya geldi. Türkiye 16 yıl önceki ülke değil artık."

Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu ve tüm sıkıntıları bertaraf edeceğini belirterek, hiç kimsenin tereddüt yaşamaması gerektiğine işaret eden Elvan, vatandaşların Kurban Bayramı'nı da kutlayarak, herkesin trafik kurallarına uymasını ve dikkatli olmasını istedi.

Görevi Lütfi Elvan'a devreden Cevdet Yılmaz da dün AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi'nin partiye yakışır bir şekilde gerçekleştirildiğini ve kuruluş yıl dönümünün de bir anlamda kutlandığını kaydetti.

"Kongre ile partimiz yenilenme ve dinamizm ile çalışmalarını devam ettirecek." diyen Yılmaz, kongrenin Türkiye, bölge coğrafyası ve bütün insanlık için hayırlı olması dileğinde bulunarak, milletten aldıkları güçle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

AK Parti'nin yerel seçimler için çalışmaya başladığını belirten Cevdet Yılmaz, "Türkiye'nin yaşadığı sıkıntılar orta ve uzun vadede hedeflerimizden en küçük bir sapma getirmeyecek. Dün, 'Millet bir, hedef bir' şiarımızı ortaya koyduk. Bir yandan geçmişimizi, hedeflerimizi, köklü tarihimizi sahipleniyoruz, diğer taraftan da gelecek odaklı bir parti olarak misyonumuzu devam ettiriyoruz." ifadesini kullandı.

AK Parti Konya Milletvekilleri Halil Etyemez ve Abdullah Ağralı, İl Başkanı Hasan Angı ve Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Elvan'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English