Son Dakika Haberler

Konyaspor'da tüm plan final maçı üzerine!

Eklenme Tarihi: 19.05.2017 - 12:46

Atiker Konyaspor'un Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, tüm planlarını Eskişehir'de oynanacak final maçı üzerine yaptıklarını belirterek, "O güne kadar iyi hazırlanacağız ve kendi kaderimizi kendimiz tayin edeceğiz" dedi. Baydar, taraftarın takımı final maçında yalnız bırakmayacağına inandıklarını da ifade etti.

Konyaspor’da tüm plan final maçı üzerine!
Atiker Konyaspor'un başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Baydar, Medipol Başakşehir ile Eskişehir'de oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçına ilişkin açıklama yaptı.

Baydar, tüm planlarını final maçı üzerine yaptıklarını söyledi.

"Atiker Konyaspor 95 yıllık tarihinde ilk kez final oynayacak" diyen Baydar, "Bu yüzden ayağımıza kadar gelen fırsatı tepmek istemiyoruz" dedi. 

Baydar şunları ifade etti:

"O güne kadar iyi hazırlanacağız ve kendi kaderimizi kendimiz tayin edeceğiz. Tıpkı yarı final rövanş maçında olduğu gibi Eskişehir’de de taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağına eminiz. Sayın başkanımız Ahmet Şan’ın dediği gibi gün bürokratı, seçilmişi, atanmışı, işadamı, kurum ve kuruluşlarıyla Konya’nın ayağa kalkma günüdür. Bunu hep birlikte başaracağımıza ve o kupayı Eskişehir’den Konya’ya büyük bir gururla getireceğimize inancımız tam. Şimdiden bu konuyla ilgili çalışmalara başladık. Taraftarımızın orada rahat edebilmesi için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” 

Ahmet Baydar hafta sonu oynanacak Karabükspor maçıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bir taraftan kupa finalini düşünürken, diğer taraftan ligi de bırakmak istemiyoruz. Amacımız sezon sonunda ligi iyi bir yerde tamamlamak. Bunun için sıralamada yakın takipçilerimizden biri olan Karabükspor’u ve Akhisar Belediyespor’u mağlup ederek final maçına moral motivasyonumuz yüksek bir şekilde gitmek istiyoruz. Son olarak teknik heyetimize, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza Konya spor camiasına bu büyük gururu yaşattıkları için bir kez daha teşekkür ediyoruz."

Kaynak: