Son Dakika Haberler

"Konyaspor bu sezon başarılı sonuçlar alacak"

Eklenme Tarihi: 11.08.2018 - 09:37

Atiker Konyaspor'un Başkanı Hilmi Kulluk, Başkan Yardımcısı Celalettin Yılmaz, As Başkanları Mehmet Günbaş ve Bünyamin Sarıtaş İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’ı makamında ziyaret etti.

“Konyaspor bu sezon başarılı sonuçlar alacak“
Başkan Hilmi Kulluk “Kısa zamanda önemli işler yaptık. Camiamızla bütünleştik, taraftarımızın icraatlarımızla ilgili düşünceleri ve destekleri her geçen gün beni ve çok değerli arkadaşlarımızı daha fazla motive ediyor. Kulübümüz için neler yapabiliriz, nasıl projeler üretebiliriz onun peşinden koşturuyoruz. Sizler de sağ olun geldiniz günden beri camiamıza katkılarınızı yakından takip ediyoruz. Sporu özellikle futbolu seven bir Emniyet Müdürümüzün olması hepimiz için büyük şans. Bundan sonra da bundan önce olduğu gibi desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

İl Emniyet Müdürümüz Şükrü Yaman ise “Konya’da olmaktan ve bu şehirde görev yapmaktan son derece mutluyum. Atiker Konyaspor’umuzun maçlarını da yakından takip ediyorum. Bu sezon çok daha başarılı sonuçlar alınacağına şüphem yok. İyi bir kadro oluşturuldu. Yönetiminizin attığı adımları yakından takip ediyoruz. Her şey yerli yerinde, düzeninde devam ediyor. Taraftarlarımız da şehrimize yakışır bir şekilde bu sezonu tamamlayacaklarına eminim. İnşallah hepimiz açısından güzel bir sezon olur. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

Ziyaretin sonunda Başkanı Hilmi Kulluk İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’a üzerinde adının yazılı olduğu 42 numaralı yeni sezon formasını hediye etti.

Kaynak: