Son Dakika Haberler

Konya SMMM Odası ve Foriba işbirliği ile “SGK Teşviki Yazılımı, E-Serbest Meslek Makbuzu, E-İrsaliye ve Mali Müşavirlerin Kendi Mükelleflerinin E-Faturalarını Tek Portalden Takip Edip Kendi Muhasebe Programlarına Aktarabilecekleri Yeni Sistemler” semineri düzenlendi.

Konya SMMMO’da seminer
Konya SMMM Odası ve Foriba işbirliği ile “SGK Teşviki Yazılımı, E-Serbest Meslek Makbuzu, E-İrsaliye ve Mali Müşavirlerin Kendi Mükelleflerinin E-Faturalarını Tek Portalden Takip Edip Kendi Muhasebe Programlarına Aktarabilecekleri Yeni Sistemler” konulu seminer Perşembe günü düzenlendi. 

Seminer başlangıcında konuşma yapan Konya SMMM Odası Başkan Yardımcısı Ramazan Bayram konuşmasın da “Oda olarak yoğun bir eğitim programı içindeyiz, sizlerin de bildiği gibi geçmiş dönemlerde Bağımsız Denetçilik, Konkordato İhtisas Eğitimlerini tamamladık. Bugün de Bilirkişilik Temel Eğitim Programı 15. Grup Eğitimini başlatıyoruz. Girişimcilik kurslarımız devam etmekte, ayrıca Selçuk Üniversitesi işbirliği ile önümüzdeki günlerde Uzlaştırmacılık Eğitimleri başlayacaktır. Bugün ki seminerimizin konusu özellikle biz Mali Müşavirleri ilgilendirmektedir. Birazdan konusunda uzman arkadaşlarımız bizleri sunumlarıyla bilgilendirecektir. Seminerimizin sonunda soru cevap bölümümüzde sorularınız cevaplanacaktır. Seminerimizin herkese katkı sağlamasını temenni ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.”  dedi.

Açılış konuşmalarından sonra Bulut Çözümler Müdürü Okan Şafak, Çözüm Yöneticisi  Erdinç Aysu ve Çözüm Yöneticisi Murat Uygun sunumlarıyla Konya SMMM Odası üyelerini ve stajyerlerini bilgilendirdi.

Sunum başlangıcında Bulut Çözümler Müdürü Sayın Okan Şafak seminerde izlenecek yol ile Foriba hakkında bilgiler verdi.

Seminerde SGK Teşviki Yazılımı anlatıldı.

Ardından E-Serbest Meslek Makbuzu ve E-İrsaliye sistemleri anlatıldı. Ayrıca yazılımı Foriba tarafından geliştirilen Mali Müşavirlerin kendi mükelleflerinin E-Faturalarını tek portalden takip edip kendi muhasebe programlarına aktarabilecekleri yeni sistem tanıtıldı.

Seminere katılan tüm Konya SMMM Odası üyelerine hediye olarak 2019 yılsonuna kadar geçerli sınırsız E-Serbest Meslek Makbuzu ve 10 yıl saklama hizmeti verildi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English