Son Dakika Haberler

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında (SMMMO) Ramazan Bayramının ardından ilk mesai gününde bayramlaşma programı düzenlendi.

Konya SMMMO’da bayramlaşma
Meslek mensuplarının ilgi gösterdiği programda konuşan Konya SMMMO Başkanı Seyit Faruk Özselek, "Ramazan Bayramının başta siz meslektaşlarım olmak üzere tüm islam alemine, nice güzellikler getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kuzey Irak ve Kandil’de gerçekleştirdiği operasyonu sonuna kadar desteklediklerini söyleyen Başkan Özselek, “Şehit olan askerlerimize, polislerimize ve güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise yüce Mevlam’dan şifalar diliyorum. Birlik ve beraberliğimize kasdeden içerideki ve dışarıdaki tüm şer odaklarına fırsat vermeyen güvenlik güçlerimize Allah güç, kuvvet versin. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim sonuçlarının ülkemizi daha istikrarlı, huzurlu ve güçlü yarınlara taşımasını temenni ediyorum. Bugün aramızda bulunan milletvekili adayı meslektaşlarımıza da seçimlerde başarılar diliyorum. Bildiğiniz üzere vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7143 sayılı kanun yayımlandı. Bu kanun ile mükelleflerimize birçok önemli imkan sağlanmıştır. 7143 sayılı yapılandırma kanunu ile ilgili Konya'da ilk seminerimizi 28 Haziran'da vergi dairesi başkanlığı iş birliğinde gerçekleştireceğiz. Sadece bu seminerimizi Konya'da değil ilçelerdeki meslektaşlarımızla yine vergi dairesi işbirliğimizle beraber seminer tarihlerini belirlemek suretiyle ilçelerimizde de yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 



Programda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Esin Kara, kendisinin de bürocu olduğunu söyleyerek, “Biliyorum ki ben bürocuyum ve birçok sorunlarla gece yarılarına kadar çalışarak çoluğumuzu çocuğumuzu evde bırakarak bayram, tatil bilmeden Pazar günleri dahi dinlenmeden mesleğimizi icra ettik. Şu an sizlerin binbir emekle bürolarınızdan buraya geldiğinizi biliyorum ve sizlerin dertlerinizi en güzel şekilde dile getireceğime söz veriyorum” dedi. 

Programda selamlama konuşmasını yapan AK Parti Milletvekili Adayı Osman Seçgin’in ardından konuşan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem ise “Vekillik dönemimizde de odamızın kanunlarına çalışmalarına katkı vermek istedik. Şimdi söz alan diğer aday arkadaşlarımız gibi de inşallah güçlü bir temsili orada sağlarız ve zaten belli bir yere gelen odamız ve üst kuruluyla ilgili de daha iyi şartları yerine getiririz. Her zaman milli ve yerli bir duruş sergileyen başkanımızı, oda mensuplarımızı ben kutluyorum” şeklinde konuştu. 


 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English