Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Konya davanın işaret fitilinin ateşlendiği yerdir"

AK Parti Konya ailesi “Vefa” programında bir araya geldi. Hayatını kaybetmiş parti mensupları için okunan hatimlerin duası yapıldı, önceki dönemlerde teşkilatta görev alan isimlere plaketleri verildi.

“Konya davanın işaret fitilinin ateşlendiği yerdir“
Vefa programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Vefa programının açılış konuşmasını yapan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Bu kutlu yürüyüşte her geçen gün gücümüzü artırmak ve bu davanın daha ileriye gitmesi adına hep birlikte gayret etmek zorundayız. Bu sadece ülkemiz için değil hak ve adalete susamış tüm mazlum coğrafyalar için önemli. Bu gayretle yolumuzda yürürsek çok daha huzurlu, geleceğe çok daha umutlu bakan dönemlere doğru ilerleyeceğiz.” dedi. Başkan Hasan Angı’dan sonra Konya İl Koordinatörü, Düzce Milletvekili Fevai Arslan söz aldı.  Konuşmasında Türkiye’nin AK Parti iktidarlarında geldiği noktaya dikkat çeken Fevai Arslan, “Hizmetlere o kadar alıştık ki,8-10 tana hastanenin ismi sayılıyor ancak bize normal geliyor. Yeni nesle bunu çok iyi anlatmamız lazım. Konya AK davaya her zaman sahip çıkmış, bu davanın işaret fişeğinin atıldığı şehirdir. Konya şükürler olsun ki bu fitili ateşledi ve yıllardır bunun arkasından geliyor. Bu teşkilatlar bu davaya sahip çıktıkça bu aziz millete hizmetler devam edecektir.” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ VEDA DEĞİL VEFA PARTİSİDİR”

AK Parti’nin bir veda değil bir vefa partisi olduğunu dile getiren önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız “AK Partide veda yoktur. Vefa ile bu yolda yürünür. Teşkilatlarımızda en tepeden an alta kadar hepimiz bir zincirin halkalarıyız. Bu zincirin hiçbir halkası diğerinden daha az önemli değildir. Koltukların bizim için hiçbir önemi yoktur. Yüreğimizdeki de dilimizdeki de, zihnimizdeki de budur.” diye konuştu.

Vefa programında son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Ahmet Sorgun konuştu. 

Sözlerine yakın zamanda kaybedilen Abdülbaki Acet, Mehmet Ali Özbuğday ve Nurettin Akmeşe’yi anarak başlayan Sorgun, "Bu bir vefa programı olunca yakın zamanda kaybettiğimiz bu kardeşlerimizi hatırlamadan geçmek olmaz. Cenab-ı Hak hepsine rahmeti ile muamele etsin, kabirleri cennet olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi.  Son olarak yemek ikramı ile program sona erdi. 

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English