Son Dakika Haberler

Konyalı sanayiciler, Konya Sanayi Odası'nın organizasyonuyla 20 ülkeden 1400'e yakın firmanın katıldığı İstanbul’da düzenlenen WIN EURASIA 2019 Fuarı'na inceleme gezisinde bulundu. Konya’dan 40 sanayicinin katıldığı iş gezisini değerlendiren KSO Başkanı Memiş Kütükcü, "İnşallah, bu iş gezileri ve sanayicilerimizin yaptığı iş görüşmeleri şehrimizin ticaret hacmini ve ihracatını daha da geliştirecek" dedi.

Konya’dan İstanbul’daki fuara çıkarma
Konyalı sanayiciler, Konya Sanayi Odası'nın organizasyonuyla Türkiye'nin en büyük uluslararası fuarlarından olan WIN EURASIA 2019 Fuarı'na inceleme gezisinde bulundu. İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuar inceleme gezisine katılan 40 Konyalı sanayici, sac işleme, metal kesme ve şekillendirme teknolojileri, yüzey işleme teknolojileri, entegre otomasyon ve hareketli sürücü sistemleri, enerji, elektrik ve elektronik teknolojileri, taşıma, depolama, istifleme, lojistik, birleştirme, kaynak ve kesme teknolojileri ile yüzey işleme teknolojilerinin sergilendiği alanları gezerek, hem yeni iş bağlantıları yaptı hem de son teknolojileri yakından görme fırsatı elde etti. 

Fuarlarda yapılan bağlantılar ticarete olumlu katkı sunacak

6 fuarın tek çatı altında birleştiği, 20 ülkeden 1400'e yakın firmanın stant açtığı WIN EURASIA 2019 Fuarı'nı değerlendiren Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, “Konya Sanayi Odası olarak gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında bu tür fuarlara yaptığımız iş gezilerinde sanayicilerimizin verimli sonuçlar aldığını görüyoruz. Bu fuarda da sanayicilerimiz hem yeni iş bağlantıları yapma fırsatı buldular hem de uluslararası firmaların Endüstri 4.0 uygulamalarını yakından inceleme fırsatı elde ettiler. İnşallah, bu fuarlar da yapılan bağlantılar hem ülkemizin hem de şehrimizin ticaret hacmini geliştirecektir" ifadelerini kullandı. 

Fuarlar yeni ihracat pazarları oluşturacak

Konya Sanayi Odası olarak, fuar inceleme gezisi düzenlemeye büyük önem verdiklerini ve bu fuarların yeni ihracat pazarları oluşmasına da olanak sağladığını aktaran Kütükcü, şunları söyledi: "Konya olarak geçtiğimiz yıl 1,8 milyar doları aşkın ihracat gerçekleştirdik. Bu yılsonu hedefimiz de 2 milyar doları aşmak. Bunu başarabilmek için yeni ihracat pazarlarına ve yeni müşterilere ulaşmamız gerekiyor. Biz, fuarların yeni müşteriler bulunmasına büyük olanak sağladığına inanıyoruz. Bunun için de Oda olarak hem yurt içi fuarlara hem de yurt dışı fuarlara Konyalı sanayicilerimizin katılmalarını sağlamak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sanayicilerimizden gelen talepler doğrultusunda yeni inceleme gezileri düzenlemeye devam edeceğiz."  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English