Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da gösteri ve yürüyüş yerleri belirlendi

Konya Valiliği, kentte toplantı, gösteri ve yürüyüş yapılacak yerleri belirledi.

Konya’da gösteri ve yürüyüş yerleri belirlendi
Konya Valiliği, toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının, özgür bir ortamda anayasa ve kanunlarla belirtilen esaslar çerçevesinde kullanılması, kamu düzeni ve güvenliği açısından önemli olduğunu aktardı.

Konya il merkezi için 2016 yılında belirlenen toplantı yer ve yürüyüş güzergahların, 2017 yılında da uygulanması valiliğin 10/01/2017 tarih ve 741 sayılı kararı ile belirlendi. 
 
Alınan karara göre, Konya'da gösteri, yürüyüş ve toplantı yerleri şu şekilde:


KILIÇARSLAN ŞEHİR MEYDANI

Toplanma Yeri             : Kılıçarslan Şehir Meydanı Toplantı Alanı (Kültür Park Yanı)
Toplantı Yeri                           : Kılıçarslan Şehir Meydanı Toplantı Alanı (Kültür Park Yanı)
Yüzölçümü/Kapasitesi  : Alan: 22.000 m2 – Kapasite: 88-90 Bin Kişi konhaber
Yürüyüş Güzergahı     : Kayalı Park-Anıt Meydanı-Alaaddin Bulvarı, Beşyol Kavşağı

a) Toplantı Alanından Kayalı Park Yürüyüş Güzergâhı ve Dağılım Yeri: Kılıçarslan Şehir Meydanında toplanılarak; Ankara Caddesi-Alaaddin Caddesi-Camlı Köşk-İş Bankası Kavşağı-Mevlana Caddesini takiben Kayalı Park'tan dağılım. (1200 m)

b) Toplantı Alanından Anıt Meydanı Yürüyüş Güzergâhı ve Dağılım Yeri: Kılıçarslan Şehir Meydanında toplanılarak; Alaaddin Caddesi- Abdulezel Paşa Caddesi-Müneccim Başı Sokak-Sultan Cem Caddesi-Form Kavşağı-Amber Reis Caddesini takiben Atatürk Anıtından dağılım. (1100 m)

c) Toplantı Alanından Alaaddin Bulvarı Etrafı Yürüyüş Güzergahı ve Dağılım Yeri: Kılıçarslan Şehir Meydanında toplanılarak; Alaaddin Caddesi-Camlı Köşk-İş Bankası Kavşağı-Alaaddin Caddesi-Ankara Caddesini takiben Kılıçarslan Şehir Meydanı. (1100 m)

d) Toplantı Alanından Ankara Caddesi- Beşyol Kavşağı takiben Askeri Şehitlik Mezarlığı Önü Güzergahı ve Dağılım Yeri: Kılıçarslan Şehir Meydanında toplanılarak; Ankara Caddesi-Beşyol Kavşağı takiben Askeri Şehitlik Mezarlığı önü-geliş istikametine dönüş-Askeri Şehitlik Mezarlığı-Musalla Mezarlığı-Beşyol Kavşağını takiben Kılıçarslan Şehir Meydanı toplantı alanından dağılım. (1150 m)
 
ÖZALKENT PAZAR YERİ

Toplanma Yeri                     : Özal Kent Pazar Yeri Toplantı Alanı
Toplantı Yeri                        : Özal Kent Pazar Yeri Toplantı Alanı
Yüzölçümü/Kapasitesi         : Alan  : 6.900 m2 – Kapasite: 28-30 Bin Kişi
Yürüyüş Güzergâhı             : Özal Kent Pazar Yerinde Toplanılarak; Valide Sultan Camii-Hadimi Caddesi-Sefer Hisar Caddesi kavşağı-Hadimi Caddesi-Valide Sultan Camiini takiben Özal Kent Pazar Yerinden dağılım. (900 m)
  
BOSNA HERSEK MAHALLESİ PAZAR YERİ

Toplanma Yeri                     : Bosna Hersek Mahallesi Pazar Yeri Toplantı Alanı
Toplantı Yeri                        : Bosna Hersek Mahallesi Pazar Yeri Toplantı Alanı
Yüzölçümü/Kapasitesi          : Alan: 10.000 m2 – Kapasite: 40-42 Bin Kişi
Yürüyüş Güzergâhı              : Bosna Hersek Mahallesi Pazar Yerinde toplanılarak;
Mesaj Caddesi-Beyaz Çarşı Önü-Şehit Ersen Şeker Caddesi Kavşağı-Mesaj Caddesini takiben Bosna Hersek Mahallesi Pazar Yerinden dağılım. (900 m)
 
IŞIKLAR MAHALLESİ PAZAR YERİ


Toplanma Yeri                     : Işıklar Mahallesi Pazar Yeri Toplantı Alanı
                                                   (Dedeman Otel Karşısı)
Toplantı Yeri                       : Işıklar Mahallesi Pazar Yeri Toplantı Alanı
                                                   (Dedeman Otel Karşısı)
Yüzölçümü/Kapasitesi         : Alan: 22.000 m2 – Kapasitesi: 88-90 Bin Kişi
 
AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER

Toplantı ve Gösteri Yürüyüşlerini halka duyurmak amacıyla, düzenleme kurulu tarafından hazırlanan afiş ve pankartların, Büyükşehir Belediye Başkanlığınca uygun görülen Bilbordlar, Raket Reklam Panoları, Megalight Reklam Panoları, Otobüs Reklam Panoları ile belirlenen (4) ayrı alternatif toplantı alanı ve yürüyüş güzergâhı üzerinde bulunan cadde ve sokaklara asılır.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • K
    konyalı
    7 yıl önce

    özalkent ve ışıklar mahallesi pazar yerinde gösteri toplantı yapanlar bugüne kadar hep malum parti sempatizanıydı neden 2017 de halen bunlara yer açıldı buralar kapatılmalı yürekleri yetiyorsa kılıçarslan meydanına beklenmeli

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • K
    konyalı
    7 yıl önce

    çok güzel olmuş

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English