Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: "Sizlere hizmet etmek için yeniden seçilmeye talibiz. İnşallah Cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız" "Biz yine çalışmaya, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz. Cesaretle ülkemizi yükseltmeye devam edeceğiz"

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 24 Haziran'ın Türkiye'de bir şahlanış döneminin başlangıcı olacağını belirterek, "Sizlere hizmet etmek için yeniden seçilmeye talibiz. İnşallah Cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız." dedi.

Kaya, Eyüpsultan Kültür Merkezi'nde Gümüşhaneliler Derneği'nce düzenlenen iftarda, sosyal politikalar alanında adeta sessiz bir devrim inşa edildiğini vurgulayarak, Türkiye genelinde tüm ihtiyaç sahiplerine el uzattıklarını söyledi.

Bakan Kaya, 24 Haziran'da sandık başına gidileceğini hatırlatarak, "Türkiye'de 16 Nisan'dan sonra 'vesayet odakları bir bir kalksın' dedik. Bu kararı aslında millet 15 Temmuz gecesi vermişti. 15 Temmuz'da FETÖ terör örgütüne bu millet, 'Ben irademe sımsıkı sahip çıkacağım. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın milletini sokaklara çağırması ve kendisinin de Atatürk Havalimanı'nda halkının yanında yer almasıyla yeni bir dönem başladı. 16 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getirdik ve 24 Haziran'da Türkiye'nin ilk başkanını seçeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı ilk başkan yapmak için sizlerden destek bekliyoruz." diye konuştu.

- "Ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz"

Kaya, 24 Haziran'ın yeni bir başlangıç olacağını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"24 Haziran Türkiye'de bir şahlanış döneminin başlangıcı olacak. Bu milletin her seçimde bize verdiği destekle her seçim büyük projelerle milletimize daha büyük hizmet imkanları açtık. Sizlere hizmet etmek için yeniden seçilmeye talibiz. İnşallah Cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız. Bu dönem güçlü meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye için parlamentoda da sizlerden destek bekliyoruz. Eğitim, sağlık, ulaşımda neredeydik nerelere geldik? Biz daha fazlasını yapmaya talibiz. Ülkemizi ilk 10 ekonominin içine sokalım istiyoruz. Her seçimde bize destek olan bu aziz millet, bu seçimde de ülkeyi büyütmekten yana olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik duracaktır. Ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün, dünyanın her yerindeki mazlumlara sahip çıkan bir Türkiye var. Biz mu millete hizmetkar olmaya geldik ve milletimize gece gündüz hizmet etmek için çabalıyoruz. Bu millet her zaman arkamızda oldu bundan sonra da arkamızda olacak. Sizlerden AK Parti'ye destek istiyorum."

Kaya, son 10 yılda dünyada yoksulluğu en fazla azaltan ülkenin Türkiye olduğunu belirterek, "Biz yine çalışmaya, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz. Cesaretle ülkemizi yükseltmeye devam edeceğiz." dedi.

Bakan Kaya, daha sonra Eyüp Belediyesi sosyal tesislerinde vatandaşlara karanfil dağıttı ve sohbet etti.

Eyüp'te bir aileyi ziyaret eden Kaya, mahalledeki kadınların sorunlarını dinledi, çocuklara oyuncak dağıttı.

Daha sonra Okçular Vakfı tesislerinde düzenlenen 6. Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışması'nın madalya törenine katılan Kaya, burada dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English