Son Dakika Haberler

Kastamonu Belediyespor'da Avrupa Kupası maçı hazırlıkları

Eklenme Tarihi: 12.10.2018 - 20:45

EHF Kupası'nda deplasmanda Rumen ekibi SCM Ramnicu ile karşılaşacak Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Kastamonu'daki son antrenmanını yaptı



KASTAMONU (AA) - Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda pazar günü Rumen ekibi SCM Ramnicu ile yapacağı maçın Kastamonu'daki hazırlıklarını tamamladı.

EHF Kupası 1. eleme turunda İsviçre'nin Brühl takımını saf dışı bırakarak 2. eleme turuna yükselen Kastamonu Belediyespor, bu etapta SCM Ramnicu ile 14 Ekim Pazar günü deplasmanda yapacağı ilk maçın Türkiye'deki hazırlıklarını, Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın ülkeden ayrılacak olmaları nedeniyle Kastamonu'daki son antrenmanlarını yaptıklarını söyledi.

EHF Kupası'nda hafta sonu önemli bir maça çıkacaklarını belirten Günal, "Türkiye Süper Ligi'nde 4 Ekim'de oynadığımız son lig maçın ardından bu maçın hazırlıklarına başladık. Güzel bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Türkiye'deki son idmanımız yaptık." dedi.

Maçı önemsediklerini belirten Günal, "Bu maçın bizim için önemini biliyoruz ve ona göre hazırlıklarımızı yaptık. Aslı dışında başka bir sakatımız yok. Takıma iki takviye yaptık. Onların adaptasyon süreçlerinin geçmesini bekliyoruz. Umarım onlar da bize gerekli yararı sağlayıp avantajlı bir şekilde ülkemize dönmemiz için ellerinden geleni yapacaktır." diye konuştu.


Kaynak: