Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Karatay seçimde rekora hazırlanıyor"

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli "24 Haziran'da AK Parti, Karatay’da yeni bir rekora hazırlanıyor” dedi.

Karatay’ın merkeze uzak mahallelerinden Kızören, Yavşankuyu, Köseali, Başgötüren ve Yenice’de seçim çalışmaları gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 22. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Kılıç, 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Ziraat Odası Başkanı Rıfat Kavuneker, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı üyeleri ve Karatay Belediyesi Meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Ziyaretlerde Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Türkiye’nin gelecek hedeflerine ulaşması ve büyümenin devam etmesi için 24 Haziran günü Cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklerken; milletvekili seçiminde de AK Parti’nin desteklenmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çekti.


 
“Karatay Kazanırsa Konya Kazanır”

Meclis çoğunluğunun AK Parti'de olmasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elini güçlendireceğini belirten Başkan Hançerli, “Karatay kazanırsa Konya kazanır.” diyerek; her seçimde rekor kıran Karatay’ın 24 Haziran seçiminde de AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini arttırarak sürdüreceğine inancının tam olduğunu vurguladı.  Başkan Hançerli “AK Parti, Karatay’da yeni bir rekora hazırlanıyor” dedi.
 
Başkan Hançerli; Karatay Belediyesi’nin 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile merkeze uzak mahallelerde yatırımları ilk uygulayan belediye olduğunu belirtti. Kanunun özünün merkezde olan imkanların merkeze uzak mahallelere de götürülmesi olduğunu söyleyen Başkan Hançerli, yeni bağlanan mahallelerde kauçuk tabanlı çocuk oyun grupları, basketbol ve futbol sahaları, açık hava fitnes aletleri, yeşil alan çalışmaları, sosyal tesisler, düğün salonları, kapalı pazar marketler, ağaçlandırma çalışmaları, tatlı su depoları gibi hizmetlerin eksiksiz götürüldüğünü vurguladı.
 


AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise bütün seçimlerin büyük öneme sahip olduğunu, fakat 24 Haziran seçimlerinin yeni bir sisteme geçişin ve ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşmanın seçimi olduğunu vurguladı. Genç, Karatay’ın her seçimde AK Parti'ye olan desteği ile rekor üzerine rekor kırdığını kaydetti.

27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz da 24 Haziran seçimlerinin bir beka seçimi olduğunu vurguladı. Bu seçimleri tüm dünyanın yakından izlediğini belirten Yılmaz “24 Haziran seçimlerini bir yandan Siyonist güçler; diğer yandan Kudüs, Gazze, Arakan ve Doğu Guta’daki mazlumlar izliyor. Bu seçimlerde çıkacak sonuç gerçekten çok önemli. Çünkü dünya mazlumlarına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve Türkiye Cumhuriyeti’nden başka sahip çıkacak yok.”dedi.



22. dönem AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Kılıç ise 24 Haziran seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine fiilen geçileceğini dile getirerek; yeni sistemle yürütmenin daha hızlı ve güçlü karar alacağını ve bürokratik oligarşinin ortadan kalkacağını söyledi. Ülkemizin gelişme ve büyüme hızının önündeki engellerin yeni sistemle aşılacağını belirten Kılıç; Karataylılara her daim kutlu davaya sahip çıktıkları için teşekkür etti.




 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English