Son Dakika Haberler

Eski TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin: "6 cumhurbaşkanı adayı var, Allah aşkına bir bakın. Recep Tayyip Erdoğan'dan başka böyle bir sorumluluğu üstlenebilecek biri var mı? Diğer cumhurbaşkanı adaylarının hiçbiri Recep Tayyip Erdoğan'ın eline su bile dökemez" "30-40 yıldır Türkiye'ye acılar yaşatan PKK terör örgütünün sonu yaklaştı. Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları Kandil'e doğru ilerliyor. İnşallah onların da sonu gelecek"

Anadolu Ajansı haberine göre;
KARABÜK (AA) - Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, "6 cumhurbaşkanı adayı var Allah aşkına bir bakın. Recep Tayyip Erdoğan'dan başka böyle bir sorumluluğu üstlenebilecek biri var mı? Diğer cumhurbaşkanı adaylarının hiçbiri Recep Tayyip Erdoğan'ın eline su bile dökemez." dedi.

Şahin, partisince Kapullu Mahallesi'nde düzenlenen "AK Yürüyüş" etkinliğine katıldı. Yaklaşık 5 kilometre yürüyerek partisine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Şahin, Kurtuluş Mahallesi pazar alanında halka hitap etti.

Parlamenter sistemde cumhurbaşkanının yetkisiz olduğunu, bütün yetkilerin başbakanda bulunduğunu belirten Şahin, 24 Haziran seçimlerinden sonra uygulanacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde ise cumhurbaşkanının yetkili olacağını ve denetime açılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı makamının çok önem kazandığını anlatan Şahin, "24 Haziran'dan sonra Cumhurbaşkanlığı görevini üstlenecek kişinin, son derece tecrübeli, Türkiye'nin sorunlarını bilen, İslam dünyasının sorunlarını bilen, bölgemizde meydana gelen gelişmeler konusunda tecrübeli bir zat olması lazım. 6 Cumhurbaşkanı adayı var, Allah aşkına bir bakın. Recep Tayyip Erdoğan'dan başka böyle bir sorumluluğu üstlenebilecek biri var mı? Diğer cumhurbaşkanı adaylarının hiçbiri Recep Tayyip Erdoğan'ın eline su bile dökemez." diye konuştu.



- "Türkiye'nin Tayyip Erdoğan'a ihtiyacı var"

Recep Tayyip Erdoğan iş başında olmasaydı Batı'nın, Amerika'nın Suriye sınırı boyunca bir terör koridorunu kurmuş olacağını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Orada PKK ve onun uzantılarına imkanlar sağlamış olurlardı. Eğer iş başında Kılıçdaroğlu olsaydı, ne diyordu, 'Göndermeyelim askerlerimizi, ne işi var Afrin'de.' Recep Tayyip Erdoğan gibi cesur liderler kolay yetişmiyor. Amerika'ya rağmen, Batı'ya rağmen, 'Endişeliyiz' diye açıklama yapmalarına rağmen talimatını verdi, Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı harekatlarını başlattı. Artık o taraftan bizim topraklarımıza bir atış yapılabiliyor mu? 30-40 yıldır Türkiye'ye acılar yaşatan PKK terör örgütünün sonu yaklaştı. Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları Kandil'e doğru ilerliyor. İnşallah onların da sonu gelecek. Geçmişte şu partiye bu partiye oy vermiş olanlar olabilir. Ama şimdi Türkiye'nin Tayyip Erdoğan'a ihtiyacı var. Her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. "

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, AK Parti Karabük milletvekili adayları Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile İl Başkanı İsmail Altınöz de konuşma yaparak partilerine destek istedi.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English