Son Dakika Haberler

Kadın güreşçiler Romanya ile ortak kampta

Eklenme Tarihi: 10.08.2018 - 12:30

Türkiye Kadın Güreş Milli Takımı, Romanya ile Kızılcahamam'da kampa girdi Milli Takım Teknik Direktörü Efrahim Kahraman: "Daha önce hayal olarak görünen birçok başarıyı elde ettik. Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarttık. Şimdiki hedefimiz olimpiyat şampiyonu çıkartmak"



ANKARA (AA) - Türkiye Kadın Güreş Milli Takımı, Dünya Şampiyonası hazırlıkları için Kızılcahamam'da Romanya ile ortak kampa girdi.

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Macaristan'da 22-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Dünya Şampiyonası'na hazırlanan milli takımın Ankara Kızılcahamam'daki kampı, 19 Ağustos Pazar günü sona erecek.

İstanbul'da 26 Ağustos-6 Eylül tarihlerinde yeniden kamp için bir araya gelecek milliler, Polonya'da 7-9 Eylül'de yapılacak turnuvada mücadele edecek.

Milliler, şampiyona hazırlıklarını 16-28 Eylül tarihlerinde Bolu ve 3-20 Ekim'de Edirne'de yapacağı kamplarla tamamlayacak.



- Hedef, olimpiyat şampiyonluğu



Milli Takım Teknik Direktörü Efrahim Kahraman, yaptığı açıklamada, son yıllarda kadın milli takımı olarak büyük başarıların altına imza attıklarını belirterek "Daha önce hayal olarak görünen birçok başarıyı elde ettik. Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarttık. Şimdiki hedefimiz olimpiyat şampiyonu çıkartmak." ifadelerini kullandı.

Olimpiyat hedefi için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Kahraman, "Son yıllardaki başarılarımız doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Tarih yazdığımız Avrupa Şampiyonası'ndan sonra şimdi önümüzde Dünya Şampiyonası var. Başta federasyon başkanımız Musa Aydın ve yöneticilerimiz olmak üzere bizlere her türlü çalışma ortamını hazırlıyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizlere sadece çalışmak ve hedefe ulaşmak düşüyor." değerlendirmesinde bulundu.

Kızılcahamam'da Romanya Milli Takımı'yla son derece güzel bir ortamda çalıştıklarını kaydeden Kahraman, "Amacımız, Dünya Şampiyonası'na kadar tam olarak hazır hale gelmek ve Macaristan'da da tarih yazmak." şeklinde görüşlerini aktardı.


Kaynak: