Son Dakika Haberler

Kentte vatandaşların güvenli şekilde seyahat etmeleri için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce yerine getirilen denetimlerin daha hızlı yapılmasını sağlayacak 25 motosiklet hizmete sunuldu İstanbul Emniyet Müdürü Altınok: "Okulların tatil olmasıyla bu sene de trafikte büyük bir rahatlık yaşanıyor. Bu rahatlığı inşallah okullar açıldığında da elimizden geldiğince devam ettirmeye çalışacağız, ulaşım noktasındaki problemleri daha aza indirmek için özel bir gayret göstereceğiz" "Sadece bonzaiye y

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - İstanbul'da vatandaşların güvenli şekilde seyahat etmeleri için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce yerine getirilen denetimlerin daha hızlı yapılmasını sağlayacak 25 motosiklet hizmete sunuldu. 

Çevre Yolları Trafik Ekipler Amirliği binasının bahçesindeki teslim töreninde konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, kentte yaşayanların en büyük problemi olan trafik hizmetleri alanında verdikleri mücadeleye 25 motosikletin daha katıldığını söyledi.

İstanbul'da nüfusun ve trafiğe çıkan araç sayısının hızla artması nedeniyle ulaşım hizmetlerinde zaman zaman zorlandıklarını belirten Altınok, şöyle konuştu:

"Kaza mahalline varabilme için motosikletli ekiplerimiz hizmeti daha hızlı ve seri bir şekilde verebilme noktasında çok büyük katkı sağlıyor. Ara sıra ulaşamadığımız, yolun kapalı olması durumunda varmakta zorlandığımız bütün alanlara bu arkadaşlar çok hızlı intikal ediyor. Hem kazaya müdahaleyi hem de kaza sonrası hizmetin daha iyi yerine getirilmesi ve bir an önce yolun açılabilmesine katkı koyuyorlar."

Altınok, 2 bine yakın görevli ve 205 motosikletli ekip ile daha iyi hizmet edeceklerini dile getirerek, "Okulların tatil olmasıyla bu sene de trafikte büyük bir rahatlık yaşanıyor. Bu rahatlığı inşallah okullar açıldığında da elimizden geldiğince devam ettirmeye çalışacağız, ulaşım noktasındaki problemleri daha aza indirmek için özel bir gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Motosikletlerin çok güzel ve güçlü olduğunu anlatan Altınok, bunları kullanan polislerin trafiği düzenlemeye çalışırken, trafiğin kurbanı olmamaları için hassasiyet göstermeleri gerektiğini kaydetti.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Altınok, gençliğinde de şimdi de bu motosikletleri kullanmak istediğini fakat binmeyi bilmediğini söyledi.

 

- "Suça ve suçluya yönelik operasyonlarımız var"

 

İl Emniyet Müdürü Altınok, "Bonzaiyle ilgili operasyonlar devam edecek mi" sorusu üzerine, "Sadece bonzaiye yönelik değil, suça ve suçluya yönelik operasyonlarımız var. Bitmeyecek bunlar. İstanbul'da suç ve suçlu var olduğu müddetçe biz tepelerine binmeye devam edeceğiz ve onlara fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu.

Kartal'daki minibüs kazasının görüntülerini izleyip izlemediği sorulan Altınok, "İzledim, çok korkunçtu. Kartal sahil yolunda her hafta belirli olmayan zamanlarda uygulamalar yapıyoruz. Geçmişten beri sıkıntı var. Özellikle gençlerin geç saatlerde araç kullanmasında sıkıntı var. Denetimlerimizi biraz daha sıklaştırarak devam ettireceğiz. Çok korkunç ve kötü bir kazaydı" değerlendirmesinde bulundu. 

Konuşmanın ardından İstanbul Trafik Vakfı'nın katkılarıyla alınan ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün hizmetine hibe edilen motosikletler, polislere teslim edildi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English