Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden öğrencilere karne hediyesi

Takdir veya teşekkür belgesi almaya hak kazanan 16 bin öğrenciye hediyeleri dağıtıldı

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi, "Bir Takdir de Büyükşehirden Projesi" kapsamında, takdir veya teşekkür belgesi almaya hak kazanan 16 bin öğrenciyi çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Güngören'deki Tozkoparan Ortaokulu'nda düzenlenen törende konuşan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, belediyeciliğin sadece yol ve asfalt yapımından ibaret olmadığını gösteren İstanbul Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Savaşçı, çocukların yarıyıl tatilinde çeşitli faaliyetler yapması gerektiğini vurguladı.

Çocuklardan sadece akademik başarı beklemenin yanlış olduğunu, onları davranış ve tutumlarıyla da değerlendirmek gerektiğine işaret eden Savaşçı, "Bir silah, ahlaki eğitim almış olanın elinde olursa şehit Ömer Halisdemir gibi bunu vatanı, milleti, devleti, bayrağı için kullanırken, ahlaki eğitimden yoksun birinin eline geçerse o kişi, silahı, devleti yıkmak için milletine doğru çevirir. Çok şükür bu ülkede şehit Ömer Halisdemirler eksik olmadı, olmayacaktır. Gerçek başarı, akademik ve ahlaki eğitimin birleşmesiyle meydana gelecek. Sevgili öğrenciler, bugün karnedeki notlarınız, sizin zekanızın ölçüsü olmayacak. Bu notlar sizin yaptığınız çalışma ve başarının sadece bir göstergesidir." ifadelerini kullandı.

- "Amacımız öğrencileri teşvik etmek"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep de bugün herkesin heyecanlı olduğunu söyledi.

Kep, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kendilerine verdiği yetkiyle, takdir ve teşekkür alan öğrencileri ödüllendirmek için burada olduklarını söyledi.

"Takdir sizden hediye bizden" sloganıyla 2010 yılından beri devam eden projeyle ilgili bilgi veren Kep, öğrencilerin motivasyonlarını artırmak amacıyla her yıl bu etkinliği gerçekleştirdiklerini kaydetti.

"Amacımız, notları düşük öğrencileri de takdir ve teşekküre teşvik etmek" diyen Kep, proje kapsamında 15 ilçede eş zamanlı olarak toplam 72 okulda 16 bin başarılı öğrenciye hediyeleri takdim ettiklerini belirtti.

Kep, çocuklara ve gençlere İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak 7 gün 24 saat hizmet sunduklarını anlatarak, "Şunu iyi bilmeliyiz ki bir neslin geleceğini, bir önceki nesil belirler. Velilerimize buradan seslenerek, çocuklarımızı, kültür, sanat ve spora yönlendirmeleri konusunda ricada bulunuyorum. Çünkü bu gençler bizim geleceğimiz ve Türkiye'nin mimarı olacaklar." diye konuştu.

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'ın da katıldığı törende, konuşmaların ardından takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere okul çantası, defter, kalem, silgi, boyama kalemi gibi malzemeleri içeren özel tasarım setler verildi.

Tozkoparan Ortaokulu Korosu'nun 15 Temmuz Şehitler Marşı'nı seslendirdiği tören, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English