Son Dakika Haberler

-Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu: "Filistinli kardeşlerimizin feryadına kulak tıkayamayız. Filistin meselesine tarafsızlık ile yaklaşılmasını önerenlerin eleştirilmesi gerekiyor"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANKARA (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Filistinlilerin feryadına kulak tıkayamayacaklarını ve Filistin meselesine tarafsızlık ile yaklaşılmasını önerenlerin eleştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Gündoğdu, İsrail'in Gazze'ye yönelik operasyonlarıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamasında, İsrail'in sahur ve iftarda yerleşim merkezlerini bombaladığını ve bu duruma tepkili olduklarını belirtti. 

Saldırıları kınadığını bildiren Gündoğdu, İsrail'in Filistin yerleşim merkezlerini bombalamasını vicdansızlık ve zalimlik olarak gördüklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İsrail, çocukların üzerine bomba yağdırırken tarafsızlıktan söz edenler milletin çatısını oluşturamaz. Biz dünya mazlumlarının sesi olacak birinin cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. İslam coğrafyasının ızdırabını yüreğinde hissetmeden cumhur olunmaz. Biz Bosna'ya sırtımızı dönemeyiz. Suriye'den 'bana ne' diyemeyiz. Irak'a, Telafer, Musul, Kerkük'e duyarsız kalamayız. Arakan mazlumlarına gözlerimizi kapatamayız. Mısır'daki Esmaların çığlığına sessiz kalamayız. Filistinli kardeşlerimizin feryadına kulak tıkayamayız. Filistin meselesine tarafsızlık ile yaklaşılmasını önerenlerin eleştirilmesi gerekiyor. Hele hele Türk solu dergisi ile poz vermek skandaldır. Millet bunu kabul etmez. Millet değerlerini hedef alanlarla aynı safta durmaz."

İş güvencesi konusunda da değerlendirmede bulunan Gündoğdu, "Konu hakkında ilgili bakanlarla görüşmeler yaptık, Sayın Başbakan'a da rahatsızlığımızı ilettik. Memur-Sen olarak kamu personel sisteminde 'kadrolu memur' statüsü olması gerektiği konusundaki genel bakışımızla iş güvencesinin kırmızı çizgimiz olduğu konusundaki tavrımıza ilişkin kararlı mücadelemizi, Torba Kanun Tasarısına, Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki görüşme sürecinde kamu görevlilerinin iş güvencesini bütünüyle ortadan kaldırmak üzere eklenen maddenin değiştirilmesini sağlayarak sürdürdük. İş güvencesinin garantörüyüz, yanlış yeni yanlışlarla düzeltilemez" ifadelerini kullandı. 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English