Son Dakika Haberler

İmperial Hastanesi İdmanocağı, Çokşen ile devam edecek

Eklenme Tarihi: 20.12.2015 - 16:10

İran dini lideri Hamaney'in Başdanışmanı Velayeti, ülkesinin Şangay İşbirliği Örgütü gözlemci üyesi olması nedeniyle NATO'nun girişimlerine karşı koyma amacında olduğunu belirtti

TRABZON (AA) - Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden İmperial Hastanesi İdmanocağı, bir süre önce istifa eden antrenör Gökhan Çokşen ile yoluna devam kararı aldı.

Kulüp Başkanı Mehmet Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce görevinden istifa eden antrenör Gökhan Çokşen ile sporcularının isteği üzerine tekrar yola devam etme kararı aldıklarını söyledi.

Çokşen'in 6 Kasım'da sahalarında İlbank ile oynadıkları karşılaşmadan sonra istifa ettiğini anımsatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gelişen süreçte hoca arayışlarımızı başlatarak Şahin Çatma ile anlaştık. Kulübümüz sporcuları, maçlarımız sonrasında yönetim kurulumuzdan toplantı talep ederek kalan süreci hocaları Gökhan Çokşen ile devam etmek istediklerini beyan etmişlerdir. Sporcu kardeşlerimize hocalarının Şahin Çatma olduğunu beyan ettik. Kendilerinin adına temsilci olarak belirledikleri oyuncularımızdan Necla Esepaşa, Şahin hoca ile görüşüp sporcuların düşüncelerini iletmişlerdir. Şahin Çatma'yı 18 Aralık itibarıyla arayarak görevi tebliğ ettik. Hocamız da bizlere sporcuların düşüncelerini dinlediğini ve bu talep karşısında duyarsız kalamayacağını, sporcu kardeşlerinin bir Türk hocasına sahip çıkmalarını memnuniyetle karşıladığını belirtmiştir. Milli takımlarda görev yapmış bir hoca olarak, sporcuların hocalarına değer vermesinin gururunu birlikte paylaşmak istediğini ve görevden affını istemiştir. Bu kararın takımın başarısına neden olacağını ayrıca beyan etmiştir. Kendisini bu onurlu ve duyarlı davranışı nedeniyle Türk voleybolu adına tebrik ediyoruz."

Öz, sporcuların isteğine duyarsız kalamadıklarına işaret ederek, "Bu nedenle Gökhan Çokşen ile yola devam etme kararı aldık. Sporcularımızı hocalarına verdiği destekten dolayı kutluyoruz. Aynı isteklerini ve desteklerini kulübümüz için de bekliyoruz" dedi.


Kaynak: