Son Dakika Haberler

İbrahim Gün antrenmana katıldı

Eklenme Tarihi: 27.04.2018 - 09:54

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Antrenör Ahmet Kolsuz’un eğiticiliğini yaptığı Bozkır Futbol Yaz Okulu öğrencilerinin antrenmanına katılarak başarılar diledi.

İbrahim Gün antrenmana katıldı
Antrenör Ahmet Kolsuz’dan Bozkır Futbol Yaz Okulu hakkında bilgi alan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, emeği geçenlere teşekkür etti.

Bozkır Futbol Yaz Okuluna vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini de sözlerine ekleyen Başkan Gün, okulun gelecek dönemlerde de kesintisiz devam etmesini temenni ettiğini belirtti.

Başkan Gün, “Toplamda 86 öğrencimiz Bozkır Futbol Yaz Okulunda eğitim görüyor. Öğrencilerimize yaz aylarını dolu dolu geçirmek adına verimli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerimizin velileri de çalışmalardan çok memnun ve gelecek senelerde de devam etmesini istiyorlar. Antrenörümüz Ahmet Kolsuz’un eşliğinde çalışmaların devam edeceğini temenni ediyorum. Burada eğitim alan ve yeteneği keşfedilen birçok öğrenci spor camiasına kazandırılmasının da önü açılmış olacaktır. En önemlisi Bozkır Gençler Birliği takımımıza futbolcu yetiştirilmiş olacağını ümit ediyorum. Bu çalışmalarda emeği geçen başta Antrenörümüz Ahmet Kolsuz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Kaynak: