Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İBB'nin amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım töreni

Gençlik ve Spor Bakanı Bak: "Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Türkiye çapındaki 13 bin amatör spor kulübüne yaklaşık 35 milyon liralık nakdî ve malzeme desteği veriyoruz" "Gençler, hem spor yapacağız hem derslerimize çalışacağız. İçinizden; doktorlar, mühendisler, avukatlar, savcılar, hakimler, öğretmenler, asker ve polisler çıkacak. Salonları dolduracağız, sporumuzu yapacağız ve bu güzel ülkemizi seveceğiz. Ülkemiz için çalışacağız. İçinizden bu ülkenin bayrağını göndere çekecek, Avrupa, düny

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlık olarak Türkiye çapındaki 13 bin amatör spor kulübüne yılda yaklaşık 35 milyon liralık nakdî ve malzeme desteği verdiklerini belirterek, "Salonları dolduracağız, sporumuzu yapacağız ve bu güzel ülkemizi seveceğiz. Ülkemiz için çalışacağız. İçinizden bu ülkenin bayrağını göndere çekecek, Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkmasını istiyoruz." dedi.

Bak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) "Destek Bizden, Başarı Sizden" sloganıyla Cebeci Spor Kompleksi'nde düzenlediği "Amatör Spor Kulüpleri ve Okul Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı" töreninde konuştu.

"Gençler sizlere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdim" diyen Bak, amatör spor kulüplerine desteğin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İBB Başkanı olduğu dönemde başladığını söyledi.

Sporun içinden geldiklerini, amatör kümelerin kendi evleri ve bunlara desteğin görevleri olduğunu dile getiren Bak, şöyle konuştu:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Türkiye çapındaki 13 bin amatör spor kulübüne yaklaşık 35 milyon liralık nakdî ve malzeme desteği veriyoruz. Bu tabii ki yeterli değil. Bugün burada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, bin tane amatör spor kulübüne ve bin tane de okul spor kulübüne malzeme dağıtıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz."

Gençlere 'hem spor yapacağız hem derslerimize çalışacağız' diye seslenen Bak, "Önce derslerimize çalışacağız. İçinizden; doktorlar, mühendisler, avukatlar, savcılar, hakimler, öğretmenler, asker ve polisler çıkacak. Salonları dolduracağız, sporumuzu yapacağız ve bu güzel ülkemizi seveceğiz. Ülkemiz için çalışacağız. İçinizden bu ülkenin bayrağını göndere çekecek, Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkmasını istiyoruz. Uluslararası organizasyonlarda, başarılı olacak sporcular istiyoruz." ifadelerini kullandı.

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle tüm öğretmenlerin, Öğretmenler Günü'nü tebrik eden Bakan Osman Aşkın Bak, Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonlarının fedakar öğretmenlerin sayesinde çıkacağına inandığını sözlerine ekledi.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English