Son Dakika Haberler

Konya Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Hüseyin Çevik’ten bayram mesajı
Hüseyin Çevik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"On bir ayın sultanı, rahmet ve bereket ayı Ramazan ile kalplerimiz yumuşadı, bağlarımız daha bir kuvvetlendi. Bereketi ve feyzi ile gelen Ramazan vesilesi ile bir defa daha bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar akraba ve aile bireylerinin bir araya geldiği, küskünlerin barıştığı, yoksulların, kimsesizlerin hatırlandığı, kardeşliğin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın yaşandığı kutsal günlerdir. Milletimizi güçlü kılan bu manevi günler vesilesiyle birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhumuz diri kalmaktadır. Birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı, gelişiyle büyük bir mutluluk, heyecan yaşadığımız Ramazan Bayramı'na erişmiş olmaktan dolayı Allah’a şükür dualarımızı dillerden, gönüllerden eksik etmediğimiz zamanları yaşıyoruz. Bizleri biz yapan değerlerin, erdemlerin riyasız olarak yaşandığı bayramlarımız, toplumsal hayatımız için vazgeçilmez önem taşır. Toplum olarak tüm dargınlık ve kırgınlıkların geride bırakılıp, karşılıklı sevgi ve saygı hisleriyle dolu olarak birlik ve kardeşlik içinde bir bayram geçirilmesi en büyük dileğimizdir.

Bütün bu güzellikleri doyasıya yaşamamıza engel olan acılar da maalesef yüreklerimizde çok derin yaralar açıyor. Vatanın dirliği ve birliği için çalışan güvenlik kuvvetlerimize kalleş saldırılar, Irak, Suriye, Filistin başta olmak üzere dökülen Müslüman kanı, katledilen minicik yavruların acıları tüm benliğimizi sarıyor. Ramazan Bayramı hürmetine Cenab-ı Hakk’tan mazlumların kurtuluşunu, zalimlerin ıslahını, değilse kahrını bize göstermesini niyaz ediyoruz. Dileğimiz tüm insanlığın, özellikle İslam Alemi’nin içinde bulunduğu gaflet halinden uyanmasıdır. Bu açıdan dünya Müslümanlarının umudu olan, örnek alınan Türkiye’nin ekonomik ve siyasal olarak daha güçlü olması için birlik ve beraberlikle yoluna devam etmesi gerekir. Toplumun hangi kesiminde olursak olalım mutlaka buna yapacağımız bir katkı olacağını unutmayalım. 

İnsana saygının öne çıkarıldığı, gözyaşının dindiği, yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için, sevinçlerin ve mutluluğun paylaşılarak çoğalmasına vesile olan Ramazan Bayramı’nın, Konya’mızın ve ülkemizin gelişme ve kalkınmasına, toplumsal beklentilerimizin gerçekleşmesine vesile olmasını diler, İslam Aleminin bayramını kutlarım. Hayatlarını milletimizin birlik ve bütünlüğü uğruna adayan bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, saygıyla anarız."

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English