Son Dakika Haberler

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin komuta kademesi, yeni görevlerini Dağbaşı Üs Bölgesi'nde Mehmetçikle birlikte kutladı. Bakan Akar beraberinde getirdiği ev yapımı kekleri askerlerle birlikte yedi. Kekleri kesen Akar, üs bölgesi personeli ve komutanlara elleriyle ikram etti.

Hulusi Akar askere elleriyle kek ikram etti
Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ile yurt içindeki ilk ziyaretini sınır birliklerine yaptı. Bakan Akar ve komutanlar, dün akşam saatlerinde uçakla Hakkari'ye geldi. 

Bakan Akar ve komutanlar, beraberinde getirdikleri ev yapımı kekleri askerlerle birlikte yedi. Kekleri kesen Akar, üs bölgesi personeli ve komutanlara elleriyle ikram etti.

- Duygulandıran telefon görüşmesi

Bakan Akar, üs bölgesinde görevli bazı askerlerin aileleriyle de telefonla görüştü. Dağbaşı Üs Bölgesi Komutanı Binbaşı Ersoy Eray'ın eşiyle konuşan Bakan Akar, ailenin iki çocuğunun eğitimlerini sordu. Çocukları başarılarından dolayı tebrik eden Akar, "Babaları burada vatan ve millet için çok üstün şeyler yapıyorlar" diye konuştu. Telefon görüşmesi sırasında gözleri dolan Akar,  Mehmetçiklerin ailelerinin de büyük fedakarlıklar yaptığını belirtti.

Bir erin de eşi ve 4 yaşındaki Umut isimli oğluyla telefonda görüşen Akar, küçük çocuğa babasının selamını iletti. Babasının Umut'u çok sevdiğini aktaran Akar, "Baban bir kahraman. Vatan, millet için çok büyük işler yapıyor" diye konuştu. Erin eşiyle de görüşen Akar, "Kahraman, fedakar bir eşin var. Burada vatan ve millet için büyük fedakarlıklar, kahramanlıklar yapıyor. İnşallah sağ salim dönünce birlikte olacaksınız ve vatana, millete hizmet etmenin verdiği gururla yaşayacaksınız." diye konuştu.

İnceleme ve denetlemelerin ardından Bakan Akar ve komutanlar, helikopterlerle Hakkari merkeze geldi. Buradan Valiliğe geçen Akar ve beraberindekiler, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ile görüştü.

Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve kuvvet komutanları ziyaretlerinin ardından geceyi Hakkari'de geçirdi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English