Son Dakika Haberler

Hilmi Kulluk: Ayakları yere sağlam basan Konyaspor izlettirmek istiyoruz

Eklenme Tarihi: 12.06.2018 - 12:06 , Son Güncellenme: 12.06.2018- 12:26

Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, " Yönetim Kurulu’ndaki bütün arkadaşlarımızla birlikte özlenen, ayakları yere sağlam basan bir Atiker Konyaspor’u izlettirmek istiyoruz." dedi.

Hilmi Kulluk: Ayakları yere sağlam basan Konyaspor izlettirmek istiyoruz
Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk kulüben internet sitesinden bir açıklama yaptı. Kulluk açıklamasında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Atiker Konyaspor Olağanüstü Genel Kuruluna katılarak bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere divan başkanı Mehmet Baykan'a, eski başkanlara, delegelere, spor adamlarına ve spor kurumlarının yöneticilerine teşekkür etti. 

AYAĞI YERE BASAN KONYASPOR

Seçimli Olağanüstü Genel Kurulunun çok uzun zamandır camiada görülmeyen bir yarışa sahne olduğunu ifade eden Kulluk "Mevcut üyelerimizin yüzde 92’sinin katıldığı genel kurulda Atiker Konyaspor’umuzun yönetimi için hazırladığımız listeye delegelerin büyük bir çoğunluğunun güvendiğini görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmiş, önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalar için ekibimize güç ve heyecan katmıştır. Yönetim Kurulu’ndaki bütün arkadaşlarımızla birlikte özlenen, ayakları yere sağlam basan bir Atiker Konyaspor’u izlettirmek istiyoruz. Bu uzun soluklu yolculukta camiamızın desteği kulübümüz, takımımız ve bizler için son derece kıymetli olacaktır" dedi. 

 

Kaynak: