Son Dakika Haberler

Başrollerini Yetkin Dikinciler ile Azra Akın'ın paylaştığı filmin gala gösterimini oyuncular ve yönetmen birlikte izledi

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - Başrollerini Yetkin Dikinciler ile Azra Akın'ın paylaştığı "Her Şey Mümkün", 19 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin İstinye Park'ta gerçekleşen gala gösterimine katılan yönetmeni Alper Babayağmur iyi bir şeyler ortaya çıkarmak istediğini dile getirerek, "Sıra dışı bir şey yapmak için çok uğraştık. Bilinenin dışında, Türk insanının biraz şaşıracağı, umutlanacağı, geleceğe dair hevesler ve iyi istekler duyması için çabalayan, iyilerin kazanabilme ihtimali üzerinde duran bir film yaptık. Çünkü filmin ana yapısı, genel gidişatı bu. İyiler kazanıyor. Umuyorum ki ülkemizde, çevremizde, dünyamızda hep iyiler kazanır." dedi.

Babayağmur, ilk filmine imza attığını belirterek, "Kendi acemiliğimi ortaya çıkarmamak için, hep usta oyuncular olsun istedim etrafımda. Oyuncuların hepsi oynadıkları rol için gerçekten de olabilenin en iyileriydi." diye konuştu.

Oyuncu Yetkin Dikinciler, filmin hayatın içinde yer alan, iç içe geçen katmanlı öykülerden oluştuğunu söyleyerek, "Biz aslında seyirciye, içinden geçtiği dönemi, hayatı, belki de bu dünyayı, şimdiki zamanı hatırlatmaya çalışıyoruz. Şimdiki zamanın dönem filmi diyebiliriz bu anlamda." değerlendirmesinde bulundu.

İnsanların içinde hayatlar, hayaller ve sesler barındırdığını sözlerine ekleyen Dikinciler, "İçinden geçtiğimiz küçük hayatların acaba hayalleri neyle, nasıl gerçek olur? Çok ağır olmadan, minik önermelerimiz var. Biz bu filmde aslında kendi hayalimizin peşine düştük ama seyirciye de her şeyin mümkün olduğu bir dünya hayaliyle bir şeyler yaparak veda edeceğiz. Onlar da yeniden kendi hayatlarına merhaba desinler istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yetkin Dikinciler, filmde birbirine çok benzeyen iki karakteri canlandırdığını aktararak, şöyle devam etti:

"Dolayısıyla her zamanki gibi, bütün rollere yaklaşırkenki gibi, içimden bir adam hatta iki adam yaratmaya çalışıyorum, iyisiyle kötüsüyle. Çünkü bir aktörün yaratacağı rol dışarıdan gözlemleyerek yapacağı bir şey değildir. Samimi olması için ona kendinizden bir şeyler katmanız gereklidir. Bütün samimiyetimizle o kişileri canlandırmaya çalıştık."

- Romantik komedi türündeki filmde ünlü oyuncular rol aldı

Manken ve oyuncu Azra Akın da çekimlerin keyifli geçtiğini kaydederek, "Bu enerjiyi filmimize yansıttığımızı düşünüyorum. Umarım çok keyif alır ve beğenirsiniz. Çok güzel bir deneyim oldu. Ben bu kadroda, bu ekiple olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum." dedi.

Sinema ve dizi oyuncusu Goncagül Sunar ise yönetmen Babayağmur ile tanışmanın büyük bir keyif olduğuna vurgu yaparak, "(Babayağmur'un) Çok eğlenceli, farklı bir tatta, hızlı kurgulu ve tempolu bir film yaptığını düşünüyorum. Filmin içinde olmak ve böyle bir karakteri oynamak, benim için çok hoş bir şans oldu. Dört yıldır aynı sahneyi paylaştığım Levent Ülgen'le de aynı filmde yer almak benim için çok tatlı." ifadelerine yer verdi.

Ayşe Babayağmur ve Apa Mehmet Şen'in de senaryosuna imza attığı filmin yapımcılığını Binali Kılıç üstlendi.

Filmde, Levent Ülgen, Mehtap Bayri, Kaan Girgin, Haldun Dormen, Bahtiyar Engin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Tamer Gül ve filmde kendisini oynayan modacı Hakan Akkaya rol aldı.

Romantik komedi türünü sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen filmin konusu şöyle:

"İbrahim, kendi küçük dünyasında yaşayıp giden bir tesisatçıdır. Bir gün piyangodan büyük ikramiyeyi kazanır. Uzun bir tatile çıkmaya karar verir. Aynı otelde kalan ünlü manken Pelin ile bir aşk yaşamaya başlar. Ancak gerçek göründüğü gibi değildir. İbrahim ünlü bir iş adamına ikizi kadar benzemektedir ve onun yerine geçmiştir. Bir yanda İbrahim'in geride bıraktığı gerçek yaşamı, diğer yanda zengin dünyası. Mafya, ihanet, magazin dünyası karmaşası içinde, kadınlar ipleri ele alacaktır."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English