Son Dakika Haberler

Samsun'da Atakum Belediyesi tarafından yürütülen kampanya kapsamında açılan Bayramlık Çarşısı'nda, Suriyeli sığınmacılarla kimsesiz ve ihtiyaç sahibi bin çocuğa bayramlık hediye edildi

Anadolu Ajansı haberine göre;
SAMSUN (AA) - Samsun'da Atakum Belediyesi tarafından yürütülen "Her Çocuk Bayramlık İster Kampanyası" kapsamında açılan Atakum Bayramlık Çarşısı'nda Suriyeli sığınmacılarla kimsesiz ve ihtiyaç sahibi bin çocuğa bayramlık giysi hediye edildi.

Atakum Belediyesi ile Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi tarafından sürdürülen kampanya kapsamında, hayırsever vatandaşların desteğiyle çocuklara ulaştırılmak üzere alınan bayramlık kıyafetlerin yer aldığı Atakum Bayramlık Çarşısı'nın açılışı yapıldı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, burada yaptığı konuşmada, büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi. Bayram sabahlarında her çocuğun yatağının başında bir bayramlık görmek istediğini belirten Taşçı, "Bu düşünceden hareketle 'Her Çocuk Bayramlık İster Kampanyası'nı hayata geçirdik. Kısa sürede hem hayırsever iş adamlarımız hem de Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi gönüllülerinin destekleriyle bin çocuğumuzu bayramlıklarıyla buluşturuyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızın en önemli parçalarından birisi de paylaşımcı hizmet anlayışımızdır. Rencide etmeden, hatta onore ederek böyle büyük bir kampanya ile çocuklarımızı mutlu edebildiğimiz için çok mutluyuz, gururluyuz." dedi.

Kampanya sayesinde sığınmacı, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocukların bayrama bayramlıklarıyla girdiğini dile getiren Taşçı, bundan daha büyük bir mutluluk olamayacağını söyledi.

Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi Yöneticisi Fatma Taşçı ise çocukların kıyafetleri ve ayakkabılarını kendilerinin beğendiğini anlattı.

Bayramlıklarını alan çocukların yüzündeki mutluluğu gördüklerinde ne kadar büyük ve önemli bir kampanyaya imza attıklarını bir kez daha anladıklarını ifade eden Taşçı, "Kampanyaya başladığımız ilk günden itibaren ilgi gösteren ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Allah herkesten razı olsun. Bu mutluluk tüm Atakum halkının, hayırseverlerimizin ve gönüllülerimizin ortak mutluluğudur." diye konuştu.

Açılışın ardından bin çocuğa bayramlıkları verildi.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English