Son Dakika Haberler

Hentbolda maçın ardından

Eklenme Tarihi: 13.10.2018 - 18:15

Beşiktaş Mogaz Antrenörü Müfit Arın: "Özellikle ilk yarıda hentbol adına bir şey yapamadık" Bjerringbro-Silkeborg Antrenörü Peter Bredsdorff-Larsen: "İyi hücum yaptık, bu konuda Beşiktaş'ı zor duruma soktuğumuzu düşünüyorum"

KOCAELİ (AA) - VELUX EHF Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Danimarka temsilcisi Bjerringbro-Silkeborg'a 37-24 yenilen Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı'nın antrenörü Müfit Arın, sahada istediklerini yapamadıklarını söyledi.

İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Arın, rakip takımı iyi oyunundan dolayı tebrik etti.

Arın, karşılaşmada rakibin bariz üstünlüğü olduğunu belirterek, "Özellikle ilk yarıda hentbol adına bir şey yapamadık. İkinci yarı daha iyiydik ama bizden daha deneyimli oldukları için skoru istedikleri yere getirdiler." diye konuştu.

Bjerringbro-Silkeborg Antrenörü Peter Bredsdorff-Larsen ise galip geldikleri için çok mutlu olduklarını vurgulayarak, "Şampiyonlar Ligi'nde deplasman maçlarını kazanmak kolay değildir. Beşiktaş'ın zorlu bir rakip olduğunu biliyorduk, galip geldiğimiz için mutluyuz. İyi hücum yaptık, bu konuda Beşiktaş'ı zor duruma soktuğumuzu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.


Kaynak: