Hentbolda maçın ardından

Eklenme Tarihi: 16.09.2018 - 20:30

Beşiktaş Mogaz Antrenörü Arın: "Bizim için önemli olan Şampiyonlar Ligi'nde tecrübelerimizi artırmak"

KOCAELİ (AA) - EHF Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Slovakya'nın TATRAN Presov takımına 28-22 yenilen Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı'nın antrenörü Müfit Arın, kendileri için önemli olanın Şampiyonlar Ligi'nde tecrübelerini artırmak olduğunu söyledi.

İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Arın, savunma ve hücumda istedikleri oyunu sergileyemediklerini, bu alandaki kontrollerin rakipte olduğunu söyledi.

Bugünkü savunmalarında hiç oyunu kesemediklerini ifade eden Arın, "Durdurduğumuz zamanda bulduğumuz pozisyonları net değerlendiremedik. Çok net atışlar vardı, rakip kaleci çok başarılıydı. Oyun TATRAN'ın kontrolünde geçti, onlar tempoyu yükselttiler ve azalttılar. Bizim için önemli olan Şampiyonlar Ligi'nde tecrübelerimizi artırmak. Maç oynadıkça ne kadar fazla maç yaparsanız oyununuz o kadar çok farklılaşıyor." diye konuştu.

TATRAN Presov'un antrenörü Miroslav Benicky de ilk yarı çok iyi defans yapamadıklarını, ikinci yarı iyi defans uyguladıklarını belirtti.

İkinci yarıda oyun kontrolünün tamamen takımında olduğunu dile getiren Presov, iki puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.














Kaynak: