Son Dakika Haberler

Hentbolda maçın ardından

Eklenme Tarihi: 16.10.2017 - 22:15

Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Günal: "Biz tecrübemizle onlardan daha iyi olduğumuz gösterdik"



KASTAMONU (AA) - Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 2. tur rövanş maçında İspanya temsilcisi Super Amara Bera Bera'yı sahasında 24-22 mağlup eden Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı'nın antrenörü Hakan Günal, "Biz tecrübemizle onlardan daha iyi olduğumuz gösterdik." dedi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk maçta 35 gol yediklerini hatırlatarak, bunun bir hayal kırıklığı olduğunu belirtti.

Rövanş maçında bu durumu telafi ettiklerini ifade eden Günal, şunları söyledi:

"Çalıştırdığım hiç bir takımda 35 golle maç bitmedi. Bugün daha çok aklımızı kullanarak, daha sakin bir kafayla hücum yaparak, bu sorunu çözdük. Düzeltmemiz gereken daha çok şey var. Rakip küçümsenecek bir ekip değil. Biz tecrübemizle onlardan daha iyi olduğumuz gösterdik. Önemli bir galibiyete imza attık. Şimdi 3. turda çıkacak rakibi bekleyeceğiz. Kolay maç yok. Üçüncü turdan sonra grup maçları başlıyor. Orada da seribaşı olamıyoruz. "

Takım kaptanı Serpil İskenderoğlu ise, "Çok zor bir maç oldu. Dünkü ilk maç da çok zordu. Bugünkü oyunumuzla turu hak ettiğimizi gösterdik. Rakip çok hızlıydı. Ama biz daha tecrübeliyiz. İnşallah önümüzdeki turlarda hak ederek kazanıp, maçlara devam etmek istiyoruz. " diye konuştu.


Kaynak: