Son Dakika Haberler

"Hedefimiz Avrupa'da final oynamak"

Eklenme Tarihi: 06.02.2018 - 13:30

Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Avşar: "Avrupa Kupası'nda oynadığımız son 6, ligde de son 7 maçımızı kazanarak, iyi bir seri yakaladık"

MERSİN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor'un asbaşkanı Hikmet Avşar, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda final oynamayı hedeflediklerini söyledi.

Avşar, kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sene hem lig hem de Avrupa'da başarılı olmak için iyi bir takım kurduklarını belirtti.

Ligde iyi bir konumda olduklarını ve son 7 maçtır kaybetmediklerini aktaran Avşar, "Avrupa Kupası'nda oynadığımız son 6, ligde de son 7 maçımızı kazanarak, iyi bir seri yakaladık. Özellikle ligde güçlü rakiplerle karşılaştık ve iyi oyunumuzla kazanmasını bildik. Takımdaki uyum ve arkadaşlık çok iyi. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanmak ve ligde hak ettiğimiz yerde olmak istiyoruz." diye konuştu.

Avşar, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda da Fransız temsilcisi Carolo Basket'i 2 maçta da yenerek çeyrek finale kaldıklarını hatırlattı.

Avrupa'da iyi bir hava yakaladıklarının altını çizen Avşar, "Hedefimiz Avrupa'da final oynamak. Şimdi önümüzde çeyrek finalde İtalyan temsilcisi Reyer takımı var. Rakibimizle önce evimizde sonra da deplasmanda oynayacağız. 1 Mart'ta evimizde oynayacağımız maçı kazanıp, avantajlı olarak deplasmana gitmek istiyoruz. Evimizde oynayacağımız maçta taraftarımızın bize destek vermesi çok önemli. Fransa'da Türk taraftarlar bizi yalnız bırakmadılar ve güzel bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı.




Kaynak: