Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"HDP'nin barajı aşması için CHP özel gayret içinde"

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: "CHP ve İP, tüm umutlarını Mehmetçiğimize kurşun sıkanların siyasi sözcülerine bağlamıştır"

Anadolu Ajansı haberine göre;
MANİSA (AA) - MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "CHP ve İP, tüm umutlarını Mehmetçiğimize kurşun sıkanların siyasi sözcülerine bağlamıştır." dedi.

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Akçay, şehit kabirlerini de ziyaret etti.

İlçedeki programlarının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Akçay, "Cumhur İttifakı'nın karşısında beş benzemezden oluşan yıkım ittifakı" olduğunu belirterek, "Bu ittifakın tek amacı PKK'nın siyasi kanadı HDP'ye barajı aştırmak. CHP ve İP, HDP'nin barajı aşması için sinsi planlar peşinde." ifadelerini kullandı.

CHP'nin, İYİ Parti'ye 15 milletvekili verdiğini hatırlatan Akçay, şimdi de HDP üzerinden oyunlar planladığını savundu.

Erkan Akçay, şöyle devam etti:

"CHP ve İP, tüm umutlarını Mehmetçiğimize kurşun sıkanların siyasi sözcülerine bağlamıştır. CHP ve İP'in umudu, 'PKK sizi tükürüğüyle boğar. Gelecek yüzyılda sözde Kürdistan kurulur' diyen tutuklu Demirtaş'tır. HDP'nin barajı aşması için CHP özel bir gayret içindedir. CHP bazı teşkilat ve partililerini HDP'ye kanalize etmeye çalışıyor. Televizyonlarda da kaos simsarları her beş CHP'liden birinin HDP'ye oy vermesi gerektiği yönünde çağrılar yapmaktadır.

Siyaseten CHP'nin HDP'yi Meclis'e taşıma gayreti beyhudedir. CHP, Meclis'te PKK'nın dublörü gibi hareket etmiştir. Kandil'in sesi CHP sıralarından yankılanmış, Kandil'in talepleri CHP teklifi olarak Meclis'e sunulmuştur. CHP, HDP'nin eş partisi gibi hareket etmiştir. Bunun için diyorum, Meclis'te bir PKK sözcüsü varken HDP üzerinden bu kadar abidik gubidik işler çevirmenin amacı nedir? 24 Haziran yaklaştıkça CHP ve İP şaşkınlığını gizleyememektedir. Şer ittifakının bu iki unsuru, PKK ve HDP'nin kuyruğuna takılma yarışındadır. CHP ve İP, Türkiye düşmanlarının ve iş birlikçilerin odağı haline gelmiştir."

Türk milletinin karanlık pazarlıklara geçit vermeyeceğini dile getiren Akçay, vatandaşların dürüst ve temiz siyaseti MHP'de gördüğünü, bugüne kadar oynanan oyunları bozduklarını sözlerine ekledi.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English