Son Dakika Haberler

Yozgat Şehir Hastanesi, hastalara ve refakatçilere otel konforunda hizmet sunuyor Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbı Hizmetler Başkanı Kayan: "Bazı hastalar tedavilerinin sonunda biraz daha kalmak istiyor"

Anadolu Ajansı haberine göre;
YOZGAT (AA) - Otel konforunda hizmet sunulan Yozgat Şehit Hastanesinde hastalar, banyosu, tuvaleti, refakatçi koltuğu ve televizyon bulunan odalarda kalırken kendilerini adeta evlerinde hissediyor.

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbı Hizmetler Başkanı Cahit Kayan, 475 yataklı Yozgat Şehir Hastanesinin 16 Ocak'ta hasta kabulüne başladığını anımsattı.

Şehir hastanesinde otel konforunda hizmet verdiklerini vurgulayan Kayhan, "Hastanede 158 tek yataklı, 128 de çift yataklı servis odaları ile loğusa odaları mevcut. Burada, yatan hasta konforunu çok üst düzeye taşımış bulunmaktayız. Şu anda hepsi özel oda sayılır." dedi.

Eski devlet hastanesinde koğuş sistemi ve 4 kişilik odalar bulunduğunu hatırlatan Kayhan, şunları kaydetti:

"Eski hastanemizde tek yataklı oda sayımız çok azdı. Bu hastanede nitelikli yatak sayısı artırıldı. Hepsi tek yatak sayılır. Odaların hepsinde banyosu, tuvaleti, refakatçi koltuğu, televizyon bulunuyor. Hasta kesinlikle kendisini evinde hissediyor. Bazı hastalar tedavilerinin sonunda biraz daha kalmak istiyor."

Hasta refakatçisi Gürsel Parlak da Yozgat Şehir Hastanesinin mükemmel olduğunu belirterek, "Gelen hastalarla birebir ilgi ve alaka çok muhteşem. Eskiden özel oda denirdi, kısıtlı olduğu için özel odalara yerleşmek sorun olurdu. Şimdi odaların hepsi özel. İçerisinde, banyosu, tuvaleti var. Evimizde bulunandan daha fazlası var. Televizyon var, yemek masası var, refakatçi için koltuk koymuşlar. Avrupa standartlarından daha üstün." diye konuştu.

Tedavi gören hastalardan Ülkü Kızılaslan da hastanenin çok konforlu olduğunu ifade ederek, "Tuvaleti, banyosu var. Eşim refakatçi olarak yanımda kalıyor. Çok memnunuz, burası çok rahat." dedi.

Refakatçı Haydar Kızılaslan da hastanenin yapılmasına katkı sağlayanlara teşekkür ederek, "Hastanemiz çok güzel, hizmetleri çok güzel, odalar tek kişilik. Çok memnunuz. Allah, devletimizden, milletimizden razı olsun." ifadelerini kullandı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English