Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hasbihal programları Hacıseyitali mahallesi ile sona erdi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın kırsal ve merkez mahallelerde başlatmış olduğu "Hasbihal" programları yoğun ilgi gördü.

Hasbihal programları Hacıseyitali mahallesi ile sona erdi
Başkan Tutal, Aralık ayında başlayan ve Nisan ayında sona eren program çerçevesinde 39 kırsal, 16 merkez mahallede vatandaşlarla iç içe samimi bir sohbet ortamında istek ve taleplerini dinledi. 

Başkan Tutal, kar kış demeden yürütülen Hasbihal programının verimli geçtiğini kaydetti.

Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a istek ve önerilerini birinci ağızdan ilettikleri Hasbihal buluşmaları Hacıseyitali Mahallesi ile sona erdi. 

Merkezde 165, kırsalda 368 istek ve talep alındı. Taleplerin 23'ünün DSİ 4. Bölge Müdürlüğü, 2'sinin Karayolları 3 Bölge Müdürlüğü, 17'sinin Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 8'inin Ulaşım Planlama Raylı Sistem Daire Başkanlığı, 24'ünün KOSKİ ve 12'sinin de farklı kamu ve kuruluşlara 447 'sinin ise Seydişehir Belediyesin farklı birimlerine yönelik olduğu belirtildi.

Kırsal ve merkez mahallelerden alınan Seydişehir Belediyesinin farklı birimlerine yönelik taleplerinin çalışmalarının başlatıldığını kaydeden Başkan Tutal, birim müdürlerinin istek ve talepleri yerine getirilmeye başladığını belirtti.

Başkan Tutal, Seydişehir'de kırsal ve merkez mahallelerde çadır kurmak suretiyle vatandaşlarla buluştu. İlçe halkının ihtiyaçları doğrultusunda, merkez ve uzak mahallelere kadar taleplerin yerinde tespit edildiğini ve çözümlendiğini söyleyen Başkan Tutal, Hasbihal etkinliğinin yeni hizmet planlarının oluşmasında verimli ve kaliteli projelerin paylaşılmasına katkı sağladığını kaydetti.

4 aylık sürede adım adım ilçe merkez ve kırsal olmak üzere 55 mahallede meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte yaptıkları çalışmaları sunum eşliğinde anlatarak Seydişehirlilerle buluştuklarını kaydeden Başkan Tutal “Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri ile birlikte her hafta farklı mahallede vatandaşların talep isteklerini birinci ağızdan dinledik. İncesu Mahallemizde başladığımız "Hasbihal" programınızı Hacıseyitali Mahallemizde tamamladık. 39 kırsal, 16 merkez olmak üzere 55 mahallemizin tamamında hemşehrilerimizle istişare ettik.  Aldığımız taleplerinin hemen çözülebilecek olanlarını ekiplerimiz ertesi gün hayata geçirdi.  Zaman içerisinde yapılacak olan çalışmaları 2018 yılı program dahiline alınarak çalışmalarımız başladı. Şükürler olsun ki bu süreçte vatandaşlarımızla aramızda en ufak bir kırgınlık veya olumsuz bir davranış gerçekleşmedi. Ben bize göstermiş oldukları samimiyet ve içtenlikten dolayı teşekkür ediyorum. 2014 yılında hemşehrilerimizin bize verdiği emaneti en iyi şekilde devam ettirmek ve zarar getirmemek suretiyle gece gündüz demeden ekibimizle birlikte çalıştık" dedi.

Bu güne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür eden Hacıseyitali Mahallesi Mustafa Öncel; “Başkanım şimdiye kadar bizim tarafımızdan gelen talep ve istekleri hiç bir zaman geri çevirmedi. Ben kendisine mahallemize ve Seydişehir'e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 Başkan Tutal, program sonunda Hacıseyitali Mahallesi Muhtarı Mustafa Öncel'e günün anısına hediye takdim etti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English