Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hasan Kılca 31 Mart için destek istedi

31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerine kısa bir süre kala Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca temposunu iyice arttırdı. Hasan Kılca, KOBİSAN ve Aslım Sanayi Sitelerinde sanayici ile esnafları ziyaret etti. AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da Hasan Kılca ve teşkilat mensuplarıyla birlikte mahallelerde vatandaşlarla buluşarak 31 Mart için Karataylılardan destek istedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, 31 Mart Seçim çalışmaları için temposunu iyice arttırdı. 

Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, MHP Karatay İlçe Başkanı Remzi Karaarslan, AK Parti ve MHP Karatay İlçe Yönetimleri, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ile belediye meclisi üyesi adayları; önce KOBİSAN ve Aslım Sanayi Sitelerinde sanayici, esnaf ve üreticilerle bir araya geldi. 

Kılca ve beraberindekiler; sanayi sitelerindeki işyerlerini tek tek ziyaret ederek sanayici ve esnafın taleplerini dinledi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde hemşehrilerinden destek istedi. 

AHMET SORGUN VE HASAN KILCA KARATAYLILARLA BULUŞTU

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve teşkilat mensupları; esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Saraçoğlu, Erler, Başak, Çatalhüyük, Dede ile Üzümcü Mahalleleri sakinleriyle de buluştu. Söz konusu programa AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, ilçe teşkilatı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz, ilçe gençlik kolları ile belediye meclis üyesi adayları katıldı. 
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu(MKYK) Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da AK Parti Karatay Teşkilatı’nın düzenlediği mahalle buluşmalarına katıldı. Ahmet Sorgun; Hacı Hasan, Köprübaşı ve Çelebi mahalleleri sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği mahalle buluşması programında Karataylılarla bir araya geldi. 

31 MART’TA KAZANAN MİLLETİMİZ VE ÜLKEMİZ OLACAK 

Vatandaşların taleplerini dinleyen ve 31 Mart için Cumhur İttifakı’na destek isteyen AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, 31 Mart Seçimlerinin çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Ahmet Sorgun, “Seçimlere artık çok az bir süre kaldı. Bizler de milletvekillerimizle, adaylarımızla, teşkilatlarımızla gece gündüz çalışıyoruz İnşallah 31 Mart akşamı da ülkemize milletimize karşı senaryo yazanlar değil, ülkemizin şanlı tarihini destanını yazanlar, milletimiz ve 15 Temmuz’da meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı kazanacak. Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayımız Hasan Kılca Bey de oldukça tecrübeli ve donanımlı. 5 yıl ilçemize güzel hizmetlerde bulunacağına inanıyorum” diye konuştu.  

KARATAYIMIZA GÖNÜLDEN HİZMET ETMEYE TALİBİZ 

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca da Karatay’a gönülden hizmet etmeye talip olduklarını dile getirdi. 

Hasan Kılca, bu anlamda vatandaşların gönüllerini kazanmaya gayret ettiklerine vurgu yaparak, “Seçimden sonra da herkesin belediye başkanı olarak her eve, her sokağa girerek belediyecilik hizmetlerinin en güzel örneklerini sergilemeye çalışacağız. 8 ana başlık halinde 100’e yakın projemiz var. Bu projelerimizi İnşallah Karatayımıza yakışır şekilde uygulayacağız. Güçlü bir ekibimiz var. Büyükşehirimiz yanımızda, bakanlarımız, hükümetimiz yanımızda. Seçimden sonra 4,5 yıl yaklaşık seçimsiz bir dönem geçireceğiz. Bu anlamda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin istikrara açılan son kapı olduğunu düşünüyoruz. Bu seçimsiz dönemde çok büyük işler yapacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.  

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de, seçim çalışmalarının güzel bir şekilde sürdüğünü söyleyerek, “Karatay, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza bugüne kadar hep sahip çıktı. Bugün de Cumhur İttifakı olarak girdiğimiz bu seçimde Karataylı hemşehrilerimizin gereken desteği vereceğine olan inancımız tamdır. Cumhur İttifakı olarak sahadayız. Bugün de MHP Karatay İlçe Başkanımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhur İttifakı'nın sahadaki en güzel çalışmaları sergilediği örnek ilçelerden biriyiz” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English