Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hançerli'den AK Parti Karatay'a ziyaret

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 24 Haziran Seçimleri  ve Cumhurbaşkanlığı  Seçimlerini değerlendirmek üzere AK Parti Karatay İlçe Teşkilatını ziyaret etti.  Başkan Mehmet Hançerli, bu kapsamda AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç  ve  AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz ve Yönetimi Kurulu Üyeleri ile görüştü.

Karatay'ın AK Parti'ye bugüne kadar ki desteğinin 24 Haziran Seçimleri'nde de yine rekor düzeyde devam ettiğini söyleyen Başkan Hançerli, ''Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçmiş bulunuyoruz.  İnandığımız değerler ve AK Parti davası  için uzun yıllardır verdiğimiz çabamızı bu seçimlerde de sonuna kadar ortaya koyduk ve Karatay'da yine yüksek bir oy oranına sahip olduk. Şehrin dört bir yanında bütün güçlerini ortaya koyarak çalışan Teşkilatımıza ve Kadın Kollarımıza özellikle teşekkür ediyoruz. Türkiye  konumu itibariyle batının her zaman göz hapsinde. Türkiye'nin yükselişine çelme takmak isteyenleri Milletimiz ve devletimiz; her hamlesiyle hayal kırıklığına uğratıyor. Ülkemize çizmeye çalıştıkları prangalı ve karanlık bir geleceğe karşı bu milletin evlatları bütün oyunları bozuyor. Bu nedenle herkesten daha fazla sorunu olan ve herkesten daha fazla çalışmak zorunda olan bir ülkeyiz. Yeni  Hükümet Modeli bu anlamda ülkemize ve bölgemize yeni ufuklar açacaktır. 24 Haziran Seçimleri'nin ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin vatanımıza hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Sema Ersöz ve Yönetim Kurulu'na bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum''dedi. 

Karatay'dan AK Parti'ye verilen yüksek oy oranından son derece memnun olduğunu söyleyen Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ''Karatay'da AK Parti herhangi bir oy kaybı yaşamadan yine çok büyük başarı göstermiştir. AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı  ve Karatay Belediyesi bu amaçla seçim süresince yoğun ve aralıksız  çalışma göstermiştir. Belediyemiz ve  teşkilatımız  bütün çabasını ortaya koyarak Karatay'ın bütün noktalarında halkla buluşmuştur. Özellikle gece gündüz demeden hemşehrilerimize ulaşan Kadın Kolları'mıza teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz ise; "Kadın Kolları olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan yapmak ve AK Parti'yi meclisteki birinci parti yapmak için verdiğimiz mücadelenin karşılığını almak bizim bütün yorgunluğumuzu aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English