Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre;
Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920



1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhtarlar ve hemşehri derneklerinin temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelecek.

(Ankara/10.30)



YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Valiliği ziyaret edecek, Hanifi Şireci Camisi'nin açılışına katılacak, bir fabrikada işçilerle yemekte bir araya gelecek, esnaf ziyaretinde bulunacak, Genç Kürsü programına iştirak edecek.

(Gaziantep/11.30-19.45)

2- Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Şehit Er Onur Deniz'in Andırın Yeşilova'daki cenaze töreni katılacak, Valiliği ziyaret edecek.

(Kahramanmaraş/13.20/Gaziantep/19.00)

3- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bayrampaşa'da "İç Anadolu Bölgesi Hemşehri Buluşması"na katılacak, Gaziosmanpaşa'da avukat, mimar, mühendis ve mali müşavirlerle bir araya gelecek.

(İstanbul/10.00-14.00)

4- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Google Digital Atölye Basın Lansmanı"na, "TÜMSİAD Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Bilgilendirme Toplantısı"na, "Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödül Töreni"ne katılacak.

(İstanbul/10.30/15.00/18.00)

5- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 120 yataklı Güreş Eğitim Merkezi'nin temel atma törenine, AK Parti'nin Yahyalı mitingine, Yeşilhisar Halk Buluşması'na ve Esnaf Buluşması'na iştirak edecek.

(Kayseri/11.00-19.00)

6- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım ilçesinde STK temsilcileriyle bir araya gelecek, Atakum Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin konferansına katılacak, Terme ilçesinde fidan dikimi törenine iştirak ederek STK temsilcileriyle buluşacak.

(Samsun/09.15-19.30)

7- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Tarımsal Eğitim Seferberliği Programı'na katılacak.

(Şanlıurfa/10.00)

8- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Erzi̇n, Dörtyol, İskenderun ve Kırıkhan ilçeleri ile AK Parti İl Başkanlığı önünde düzenlecek halkla buluşmasına iştirak edecek.

(Hatay/10.30-18.30)

9- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Makedonya Devlet Bakanı Beycan İlyas ve Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ile ayrı ayrı ortak basın açıklaması yapacak.

- Avcı, Genç Çiftçi Destekleme Programı kapsamındaki hayvan dağıtım programına katılacak, Odunpazarı ilçesi muhtarlarıyla ve hemşehri dernekleri üyeleriyle bir araya gelecek.

(Ankara/11.30/12.30/Eskişehir/16.00/17.30/20.00)

10- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılan 120 yataklı Güreş Eğitim Merkezi temel atma törenine katılacak, valiliği ziyaret edecek, esnaf buluşmasına katılacak.

(Kayseri/11.00/18.30/19.00)

11- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Emirdağ ve Bayat ilçeleri ile İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesinde gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtım törenlerine katılacak, esnaf ziyaretinde bulunacak.

(Afyonkarahisar/09.30-16.00)

12- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Bursa mitingine katılacak.

(Bursa/15.00)

13- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Çeşme Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Bölümü açılışına katılacak, hasta ve ev ziyaretleri gerçekleştirecek, "Halk Buluşması" ve "STK, Muhtarlar ve Kanaat Önderleri Buluşması" programlarına iştirak edecek.

(İzmir/14.30-19.00)

14- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, partililerle bir araya gelecek, "Kadınlar Soruyor Programı"na katılacak, esnaf, yaşlı ve şehit ailesi ziyaretlerinde bulunacak, Genç Kürsü programına iştirak edecek.

(Mardin/09.00-18.30)



EKONOMİ

1- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında konuşacak.

(Bursa/08.30)

2- Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Beyoğlu STK temsilcileri ve işadamları ile kahvaltı yapacak, Eyüp'te cuma sohbetine ve ilk milli yazılım PARDUS'un tanıtım toplantısına katılacak; Kağıthane'de işadamlarıyla, Esenler'de Giresunlularla buluşacak.

(İstanbul/10.00-22.00)

3- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kemalpaşa'da sanayici ve işadamlarıyla kahvaltı yapacak, belediyeyi ve esnafı ziyaret edecek; Torbalı'da esnaf buluşmasına katılarak sanayici ve işadamlarıyla bir araya gelecek ve İzmir'deki STK'larla toplantı düzenleyecek.

(İzmir/10.00-17.30)

4- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Battalgazi muhtarları ve köy temsilcileriyle, Şire Pazarı'nda esnafla bir araya gelecek, Galericiler Sitesi'ni ziyaret edecek ve Esnaf Odaları Birliğiyle toplantı yapacak, İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği "Yeni Türkiye Konferansları 7" programına katılacak.

(Malatya/09.00-14.30)

5- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Yarenlik Alanı ve çevresindeki esnafı, Engelliler Derneğini ziyaret edecek, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek, TSO yönetimi ile toplantı yapacak.

(Mersin/14.00-19.00)

6- TÜİK, 2017 Şubat dönemi "konut satış istatistikleri"ni açıklayacak.

(Ankara/10.00)



DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Cenevre'deki Suriye görüşmelerinin 5. turu devam edecek. Görüşmelerin ikinci gününde, BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, görüşmelerin resmi açılışını yaparak Suriye rejimi ve muhalefet heyetleriyle ayrı ayrı görüşecek.

(Cenevre)

2- Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Almanya'nın başkenti Berlin'de Başbakan Angela Merkel ile bir araya gelecek.

(Berlin)

3- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Bağdat)

4- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye/Ankara)

5- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad)



GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Valiliği ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, din görevlileriyle buluşarak Ulu Cami'de cuma hutbesi irat edecek.

(Kütahya/09.00-13.15)

2- TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun vefat eden annesi Solmaz Hisarcıklıoğlu'nun cenazesi, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cuma vakti kılınacak namazın ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedilecek.

(Ankara/13.00)



SPOR

1- A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 5. maçında Antalya Stadı'nda Finlandiya ile karşılaşacak.

(Antalya/20.00)

2- Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Darüşşafaka Doğuş ile Galatasaray Odeabank karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/20.15)

3- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final rövanşında Bellona AGÜ-Hatay Büyükşehir Belediyespor ve Yakın Doğu Üniversitesi-Galatasaray maçları oynanacak.

(Kayseri/İstanbul/19.00)

4- Ümit Milli Futbol Takımı, özel maçta Ukrayna'yı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda konuk edecek.

(İstanbul/17.00)

5- Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 22. hafta, Halkbank-Galatasaray maçıyla başlayacak.

(Ankara/13.00)

6- Voleybol Efeler Ligi'nin 22. haftasında Halkbank-Fenerbahçe maçı yapılacak.

(Ankara/16.00)



***





Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English