Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre;
Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920



1- Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan mitingine katılarak Valiliği ziyaret edecek, Sivas mitinginde halka hitap edecek ve Valiliğe ziyarette bulunacak.

(Erzincan/13.00/14.30/Sivas/16.00/17.30)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Küçükyalı Kültür Merkezi'nde düzenlenecek İstanbul 1. Bölge Muhtarlar Buluşması'na katılacak, The Green Park Bostancı Hotel'de Kars, Ardahan, Iğdır dernekleri federasyonları ve vakıfları toplantısına katılacak.

(İstanbul/10.00/13.00)



YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığının programında iş adamlarıyla bir araya gelecek.

(İstanbul/10.00)

2- Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Göksun'da "EVET Ofisi"nin açılışına, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Yeni Anayasa ve Referandum Süreci Değerlendirme Toplantısı'na, Afşin'de "EVET Ofisi"nin açılışına ve sivil toplum kuruluşu ile AK Parti mahalle temsilcileri ve muhtarlarla halk oylamasına ilişkin istişare toplantısına katılacak.

(Kahramanmaraş/11.30-17.00)

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul Gençlik Kollarının Genç Kürsü programında gençlerle bir araya gelecek.

(İstanbul/19.00)

4- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Kadirli ve Ceyhan ilçelerinde halkla buluşacak.

(Osmaniye/16.00/Adana/18.00)

5- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi Argıncık Spor Tesisleri temel atma ve amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımına iştirak edecek, şehit Mahmut Yıldırım'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunacak, Bünyan'da yaptırılan Gençlik Merkezi ile doğalgaz, asfalt ve alt yapı yatırımları tanıtım törenine katılacak.

(Kayseri/11.00/13.00/14.00)

6- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vezirköprü'de mitinge katılarak muhtarlar ve mahalle temsilcileriyle toplantı yapacak, AK Parti Havza mitingine iştirak edecek.

(Samsun/13.30/15.00/16.30)

7- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karaman Polis Okulu mezuniyeti törenine, Çorlu ve Kapaklı ile Edirne mitingine katılacak, Karadenizliler Derneği Buluşması'na ve Güngören Karadenizliler Derneği Buluşması'na iştirak edecek.

(Karaman/10.00/Tekirdağ/14.00-16.00/Edirne/17.00/18.00/İstanbul/21.00)

8- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Basmane bölgesi esnafıyla buluşacak, Agora Antik Kenti'ni ziyaret edecek, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekleriyle bir araya gelecek, "1081 Çaka Bey ve İzmir'in Fethi" kutlamaları kapsamındaki İzmir Kitap Günleri, Resim ve Fotoğraf Sergisi'nin açılışı ve Şampiyonlar Şampiyonası ödül törenine katılacak, Bornova Kültür Merkezi ve Peterson Köşkü'nde incelemede bulunacak ve turizm sektörü temsilcileriyle toplantı yapacak.

(İzmir/10.00-19.00)

9- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Evciler, Dazkırı, Başmakçı ve Dinar ilçelerinde orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtım programlarına, DSİ tesisi temel atma törenine, Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında yapılacak fidan dikimi etkinliklerine iştirak edecek ve ziyaretlerde bulunacak.

(Afyonkarahisar/11.30-17.30)

10- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Aşkale ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelecek, Kaymakamlığı ziyaret edecek, sandık görevlileri ve eğiticilerle toplantı yapacak, il merkezinde vatandaşlar ve üniversite öğrencileriyle bir araya gelecek.

(Erzurum/10.30-16.30)



EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Büyükkarıştıran, Ahmetbey ve Evrensekiz beldelerine ziyarette bulunacak; oda, borsa, sanayi ve STK temsilcileriyle toplantı yapacak; Lüleburgaz bir gıda tesisinin ek binasının temel atma törenine katılacak, Valiliği ziyaret edecek.

- Şehit Göktan Özüpek'in adının okula verilmesi programına, kültür ve sanat evi açılışına katılacak Özlü, AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunacak ve şehit ve gazi aileleriyle buluşacak.

(Kırklareli/10.00-18.30)

2- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ​Seydi̇kemer Beledi̇yesini zi̇yaret edecek, Fethi̇ye i̇ş dünyası değerlendi̇rme toplantısına katılacak, ​Köyceği̇z Beledi̇yesine zi̇yarette bulunacak, "Muğla i̇ş dünyası" toplantısına iştirak edecek.

(Muğla/12.30-18.00)

3- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Esnaf Odaları Birliği mensuplarıyla buluşacak kahvaltı edecek, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Buluşması'na katılacak.

(İstanbul/09.30-15.30)

4- Kalkınma Bakanı Lütfi̇ Elvan, AK Parti il teşkilatıyla toplantı yapacak, esnaf ziyaretinde bulunarak Mezitli ve Yenişehir mahalle muhtarlarıyla toplantıda buluşacak.

(Mersin/09.30-15.00)



DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Musul kent merkezinin batı yakasının terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu takip ediliyor.

(Bağdat)

2- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye/Ankara)

3- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad)



SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta, Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir-Kardemir Karabükspor, Bursaspor-Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor-Beşiktaş maçlarıyla tamamlanacak.

(Ankara/13.30/İstanbul/Bursa/16.00/Antalya/19.00)

2- Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasına Muratbey Uşak-Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbol-TOFAŞ, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler-Darüşşafaka Doğuş müsabakalarıyla devam edilecek.

(Uşak/15.00/Gaziantep/16.00/Ankara/18.00)

3- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 22. haftası BOTAŞ-Canik Belediyespor, MBK Doğuş Hastanesi-Adana ASKİ, Tosyalı Toyo Osmaniye-Fenerbahçe karşılaşmalarıyla başlayacak.

(Adana/Mersin/Osmaniye/14.00)

4- Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 21. haftası Galatasaray-Çanakkale Belediyespor maçıyla tamamlanacak.

(İstanbul/13.00)

5- Voleybolda Efeler Ligi'nin 21. haftası Beşiktaş-Halkbank, Afyon Belediyesi Yüntaş-İnegöl Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta-Şanlıurfa Memleketspor, Fenerbahçe-Tokat Belediye Plevne karşılaşmalarıyla sona erecek.

(İstanbul/15.00/17.00/Afyonkarahisar/16.00)

6- TFF 1. Lig'de 25. hafta, Büyükşehir Gaziantepspor-Denizlispor, Elazığspor-Adana Demirspor, Şanlıurfaspor-Sivasspor, Eskişehirspor-Göztepe müsabakalarıyla tamamlanacak.

(Gaziantep/Elazığ/13.00/Şanlıurfa/16.00/Eskişehir/18.30)

7- Spor Toto 2. Lig'de 28, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 31, 2 ve 3. gruplarda ise 27. hafta müsabakaları oynanacak.


***





Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English