Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre;
Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920





1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşüne devam ediyor.

(Bolu) (Fotoğraflı-Görüntülü)





YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Safiye Gönül Bayar Huzurevi ile Nasrettin Hoca Çocuk Evi'ni ziyaret edecek, AK Parti İl Başkanlığının bayramlaşma programına katılacak, şehit Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir ile şehit polis Ramazan Canıgür'ün ailelerine ziyarette bulunacak.

(Eskişehir/11.30-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Osman Seçilmiş Mesire Alanı'nın açılışına ve bayramlaşma programına iştirak edecek.

(Sivas/13.00/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sandıklı, Dinar, Bolvadin ve Emirdağ ilçelerinde bayramlaşma programlarına katılacak.

(Afyonkarahisar/11.00-17.30)





EKONOMİ

1- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Pötürge Çevre Köyleri Derneğinin 15. Futbol Turnuvası Finali'ne iştirak edecek.

(Malatya/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, bayramlaşma programlarına katılacak.

(Mersin/11.00-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)





DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Musul kent merkezinin batı yakasının terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu izleniyor.

(Musul)

2- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler izleniyor.

(Şam/İdlib/Hama/Humus/Haseke) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor.

(Riyad)





SPOR

1- Dünya Tekvando Şampiyonası, Güney Kore'de sürüyor.

- Şampiyonanın dördüncü gününde Türk sporculardan kadınlar 53 kiloda Zeliha Ağrıs, 67 kiloda Nur Tatar Askari ve erkekler 58 kiloda Mertcan Dolmacı, tatamiye çıkacak.


(Muju)

2- UEFA Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turu ilk maçları başlayacak.





ÖZEL HABER

1- Vatandaşa "altın" kazanç kapısında sona gelindi

- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek:

- "Yastıkaltı altını ekonomiye kazandıracak ve vatandaşa ek getiri sunacak 'altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikasına' ilişkin teknik altyapı çalışmalarımızı tamamladık"

- "Mevzuat çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Söz konusu yeni yatırım araçlarını bu yıl içinde satışa sunacağız"

- "Bu yeni yatırım araçlarını şube ağını da dikkate alarak ilk etapta Ziraat Bankası aracılığıyla satışa sunacağız"

- "Devlet eliyle yatırımlarda güvenli bir liman olacak bu araçlarla hem vatandaşımız hem de ekonomi kazanacak"

(Zeynep Akyıl/Ankara)

2- Ağbal'dan yapılandırma uyarısı

- Maliye Bakanı Naci Ağbal:

- "Bazı kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasını sağlayan 7020 sayılı Kanun'a başvuru süresi 30 Haziran'da bitiyor"

- "Vatandaşlarımız bu son ve büyük fırsattan yararlansın. Süre uzatımı kesinlikle olmayacak"

- "Tüm vergi dairelerimiz Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 24.00'e kadar açık olacak"

- "Bayramdan önceki son rakamlara göre, 1 milyon 423 bin dilekçe ile 723 bin vatandaşımızın başvurusunu aldık. 5,6 milyar liralık alacak bu sayede yapılandırıldı"

(Zeynep Akyıl/Ankara)

3- Türkiye'nin emekli haritası çıkarıldı

- Türkiye Emekliler Derneğince yapılan "Emeklilerin Yaşadığı Yerler Araştırması" ile emeklilerin yoğun yaşadığı iller belirlendi

- 8 milyon 140 bin emeklinin 1 milyon 703 bin 683'ü yani yüzde 20,9'u İstanbul'da yaşarken, İstanbul'un ardından Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya, en yoğun emekli nüfusuna sahip iller oldu

- Araştırmada Balıkesir, İzmir, Bursa, Ankara ve Manisa, emekli nüfusunun il nüfusuna oranının en yüksek bulunduğu şehirler olarak sıralandı

- TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün:

- "İstanbul nüfusunun yaklaşık yüzde 11'i emeklilerden oluşuyor. Ankara ve Konya'yı bir kenarda tutarsak emekliler, İstanbul'un ardından ağırlıklı olarak denize kıyısı bulunan illerde yaşıyor"

(Özcan Yıldırım-Ankara)





***





Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English