Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre;
Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920



1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'yi Mabeyn Köşkü'nde kabul edecek.

(İstanbul/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde halka hitap edecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri ve il başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya gelecek.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)



YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Darbeler ve FETÖ İhaneti" paneline katılacak.

(Manisa/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, STK Platformunca düzenlenen "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" konferansına iştirak edecek.

(Konya/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Rumeli Balkan Buluşması ile Kosova'nın Kurtuluşu etkinliğine katılacak.

(İstanbul/10.00/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti İl Başkanlığının kahvaltı programı ile İÇDAŞ Kongre Merkezi'ndeki halk oylaması toplantısına katılacak, Bayramiç Belediyesi hizmet binasının açılışına iştirak edecek.

(Çanakkale/10.30/14.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gaziosmanpaşa Belediyesini ziyaret edecek, fidan dikimi ve dağıtımı törenine katılacak, Okullar Hayat Bulsun Projesi ile 15 Temmuz Vatan Nöbeti kitap tanıtımı ve resim sergisinin açılışında bulunacak.

(İstanbul/10.30-15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


6- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İl Sağlık Değerlendirme, AK Parti Yürütme Kurulları, Kadın ve Gençlik Kolları Eğitim ile Ana Kademe Eğitim toplantılarına katılacak.

(Erzurum/10.00-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)



DÜNYA DİPLOMASİ

1- Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Hocalı katliamının 25. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve devlet erkanının da katılımıyla yürüyüş ve anma töreni düzenlenecek.

(Bakü) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye/Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- 89. Oscar ödülleri düzenlenecek törende sahiplerini bulacak.

(Los Angeles)



KÜLTÜR SANAT

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu edinen "Reis" filminin galası TİM Show Center'da yapılacak.

(İstanbul/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)



SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasına Kardemir Karabükspor-Gençlerbirliği, Osmanlıspor-Medipol Başakşehir, Gaziantepspor-Fenerbahçe maçlarıyla devam edilecek.

(Karabük/13.30/Ankara/16.00/Gaziantep/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftası Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank-Gaziantep Basketbol maçlarıyla sürecek.

(İzmir/16.00/İstanbul/18.00) (Fotoğraflı)

3- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 19. haftası Canik Belediyespor-MBK Doğuş Hastanesi müsabakasıyla tamamlanacak.

(Samsun/14.00) (Fotoğraflı)

4- Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 18. haftası Fenerbahçe-Halkbank, Beşiktaş-Seramiksan, Çanakkale Belediyespor-Bursa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarıyla sona erecek.

(İstanbul/13.00/14.00/Çanakkale/15.30) (Fotoğraflı)

5- Voleybolda Efeler Ligi'nin 17. haftası Afyon Belediyesi Yüntaş-Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Tokat Belediye Plevne, Beşiktaş-Galatasaray HDI Sigorta müsabakalarıyla tamamlanacak.

(Afyonkarahisar/16.00/İstanbul/16.00/16.30) (Fotoğraflı)

6- Hentbolda Erkekler Süper Lig'de 19. haftaya 5 maçla devam edilecek, Bayanlar Süper Lig'de ise 20. hafta 2 müsabakayla tamamlanacak.

7- TFF 1. Lig'in 22. haftasına Samsunspor-Boluspor, Sivasspor-Büyükşehir Gaziantepspor, Eskişehirspor-Ümraniyespor, Evkur Yeni Malatyaspor-Altınordu müsabakalarıyla devam edilecek.

(Samsun/Sivas/13.00/Eskişehir/16.00/İstanbul/18.30) (Fotoğraflı)

8- Spor Toto 2. Lig'de 24, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 27, 2. ve 3. gruplarda ise 24. hafta müsabakaları tamamlanacak.




ÖZEL HABER

1- Hazineden esnaf ve ihracatçıya kredi kolaylığında ikinci adım

- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek:

- "Yapacağımız yeni düzenleme ile Eximbank'ın yanı sıra diğer bankalar aracılığıyla da ihracatçılara yüzde 100'e kadar kefalet sağlanabilmesinin önünü açacağız

- "Kefalet yararlanıcılarından alınan komisyon ücretini sıfırlıyoruz"

- "Kredi garanti kurumlarının BDDK denetlemesine tabi olması için gerekli çalışmaları hızla başlatacağız”

(Zeynep Akyıl/Ankara)

2- "28 Şubat sürecinde bir neslin yüzde 20-30'u kayboldu"

- 28 Şubat sürecinde MÜSİAD'ın Başkanı olan Erol Yarar:

- "Ambargo, sorgulama, dışlama ve adeta hapis ile korkutma neticesinde 28 Şubat süreci büyük bir baskı alanı oluşturdu"

- "Bunlar Türkiye'nin birçok tohumunu, müteşebbis ruhunu ortadan kaldırdılar. Belki de bir neslin yüzde 20-30'u kayboldu"

- "28 Şubat sürecine gelince, gemiyi önce fareler terk eder misali bazı farelerin kaçıştığını gördük. MÜSİAD bünyesinde yüzde 80 gibi bir çoğunluk kaldı. Ayrılıp yeniden gelmek isteyenleri almadık. Hatta o süreçte üye olanlar bile oldu. O süreçte MÜSİAD üyeliğinden ayrılanların yarısı kadar yeni üye aldık"

- "Türkiye sermayesi güçlendiyse bu süreçte yapılan mücadeleler sonucunda güçlendi. Anadolu'da işsizlik azaldıysa, göçte azalma olduysa bu mücadele sonucunda olmuştur"

- "15 Temmuz, deşifre olmuş bir grubun son kozuydu. 15-20 yıldır onları tanıdığımız için her zeminde onların güvenilmeyeceğini, takiyeci olduğunu, oportünist olduğunu ifade ediyorduk ama bu örgütsel boyutunu kimse tahmin edemiyordu"

(Elif Ferhan Yeşilyurt/İstanbul)

3- Yaklaşık 530 bin unutkan bankalarda 115 milyon lira bıraktı

- Bankalarda 10 yıldır işlem yapılmayan hesaplarda yaklaşık 115 milyon lira unutuldu

- 31 Aralık 2016 itibarıyla bankalar tarafından TMSF'ye ön bildirimi yapılan 528 bin 876 hesap bulunurken, zaman aşımı için son tarih 15 Haziran 2017 olarak belirlendi

- Bu yıl ön bildirimi yapılanlar içerisinde bakiyesi en yüksek unutulmuş hesap 284 bin dolar oldu

- Bireylerin yanı sıra şirketler, vakıflar, dernekler, siyasi partiler ile devlet kurumlarının da bankalarda unutulmuş hesabı bulunuyor

(Sümeyye Dalkılınç/İstanbul)





***



Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.










Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English