Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre; Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920



1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı ve Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinglerde vatandaşlara seslenecek, Çukurova Bölgesi sanayici ve işadamlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelecek.

(Van/13.30/Adana/17.00/Adana/20.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Binali Yıldırım, Kaya Termal Hotel'de medya temsilcileriyle görüşecek, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve kanaat önderleriyle ayrı ayrı toplantılarda buluşacak, Karabağlar'daki Eski İzmir Pazar Yeri'nde halka hitap edecek.

(İzmir/09.30/11.00/14.00/20.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde muhtarlar, STK, sendika, mimar mühendis, tabip ve ecza odaları ile iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelecek.

(İzmir/11.00/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, AK Parti'nin Çandır ve Çayıralan ilçe mitinglerinde konuşacak.

(Yozgat/13.30/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, esnaf ve STK ziyaretlerinde bulunacak, ev sohbetine katılacak.

(İstanbul/09.30-21.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, STK ve iş adamlarıyla kahvaltı yapacak, iş adamları toplantısına katılacak, esnaf ziyaretinde bulunacak, mitingler ile Rumeli Balkan Festivali'ne iştirak edecek.

(İstanbul/09.30-21.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğulu seçmenlerin kanaat önderleri ve temsilcileriyle Wow Hotel'de bir araya gelecek.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, muhtarlarla yapacağı kahvaltının ardından Dinar ve Şuhut ilçelerinde temaslarda bulunacak.

(Afyonkarahisar/09.00-20.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Tekkeköy ilçesinde ATASAM Hastanesi'ni ziyaret edecek, Karadeniz Tarımsal Araştırma Merkezi, Bahadır Tıbbi Aletler ile Aygün Cerrahi Aletler personeliyle görüşecek, Nejat Akyol Bakımevi'ne ziyarette bulunacak, Tekkeköy Belediyesi personeliyle bir araya gelecek.

(Samsun/10.30-17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin "Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün Bayrağına" temalı Samsun mitinginde konuşacak.

(Samsun/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Hatay ve Antalya'da düzenlenecek mitinglerde halka seslenecek.

(Hatay/14.00/Antalya/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve beraberindeki heyet, Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'i Beştepe'deki kulüp tesislerinde ziyaret edecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


EKONOMİ

1- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yeniköy'ü, Yeni Arapgir Garajı esnafını ziyaret edecek, Topsöğüt mahalle toplantısına katılacak.

(Malatya/13.30/20.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, nisan ayına ilişkin uluslararası yatırım pozisyonunu ve konut fiyat endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00/14.30)

3- TÜİK, satınalma gücü paritesine ilişkin 2017 yılı geçici sonuçlarını açıklayacak.

(Ankara/12.00)

4- Hazine, 2, 6 ve 10 yıl vadeli üç ihale düzenleyecek.

(Ankara)



DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Türkiye ve KKTC'nin arama kurtarma teşkilatında yer alan sivil ve askeri unsurların katılımıyla gerçekleştirilecek Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2018- Arama Kurtarma Tatbikatı, kara safhasıyla başlayacak.

(Girne) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ile Beşşar Esed rejiminin saldırı ve ablukasındaki bölgelerde durum takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Humus) (Fotoğraflı-Görüntülü)



GÜNCEL

1- FETÖ davaları

- Darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığının Beştepe Karargahı'nda meydana gelen olaylara ilişkin 243 kişi hakkında açılan davanın görülmesine Ankara 23. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.

(Ankara/09.30)

- Darbe girişiminde Jandarma Okullar Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 316 kişinin yargılandığı davaya Ankara 20. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.

(Ankara/09.30)

- FETÖ'nün iş dünyası yapılanması kapsamında örgüt elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılanmasına, İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi'nde devam edilecek.

(İstanbul/10.00)

- Şırnak'ta FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili 22'si tutuklu 427 sanığın yargılandığı dava, Adana Bölge Adliye Mahkemesi'nde görülmeye devam edecek.

(Adana/09.30)

- Darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada 52'si tutuklu, 12'si firari 87 sanığın yargılanmasına devam edilecek.

(Kocaeli/09.30)

- Düzce'de FETÖ'nün üniversite yapılanması davasında 9'u tutuklu 77 sanığın yargılanması sürecek.

(Düzce/10.00)

- Bolu'da FETÖ'nün emniyet yapılanmasına ilişkin 28'i tutuklu 71 sanıklı davanın görülmesine devam edilecek.

(Bolu/10.30)



SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İdil'de kahvaltı programına katılacak, Cizre Gençlik Merkezi ile futbol sahası yapılacak alanda incelemede ve esnaf ziyaretinde bulunacak.

- Bakan Bak, Ayvalık köyündeki programının ardından İstanbul'da Akdeniz Oyunları'na gidecek sporcularla buluşacak.

(Şırnak/09.30-13.00/İstanbul/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- 2018 FIFA Dünya Kupası Rusya'da sürüyor. Organizasyonun altıncı gününde A Grubu'nda Rusya-Mısır, H Grubu'nda da Kolombiya-Japonya, Polonya-Senegal karşı karşıya gelecek.

(Saint Petersburg/21.00/Saransk/15.00/Moskova/18.00) (Fotoğraflı)


ÖZEL HABER

1- Sadece Münbiç değil, Kandil de tehdit olmaktan çıkacak"
- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci:
- "Münbiç kısa zamanda asli sahiplerine verilecek. Sadece Münbiç değil, Kandil de Türkiye'ye tehdit olmaktan çıkacak"
- "Gerek sınırlarımızın içinde gerek sınırlarımızın yanı başında asla ve asla terör oluşumlarına izin vermeyeceğiz"
- "(Kandil'e yönelik operasyon) Orada üs bölgelerini oluşturduk, çeşitli terör odakları havadan ve karadan bombalanıyor. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Kandil'e her an girilebilir"

(Volkan Kaşik/Malatya)

2- Borsada yatırımcı sayısı artmaya devam ediyor
- Borsa İstanbul Pay Piyasaları'nda yatırımcı sayısı, artışını mayıs ayında da devam ettirerek 1 milyon 123 bin kişiye ulaştı
- Pay Piyasalarında 1 milyon liranın üzerinde portföy büyüklüğüne sahip yatırımcı sayısı mayısta gerilerken, 0 ile 10 bin lira arası portföye sahip yatırımcı sayısı ise 13 bin 195 kişi artarak 796 bine ulaştı
- En yüksek oranlı yatırımcı artışının bin lira ile 5 bin lira arasındaki portföye sahip, "küçük yatırımcı" olarak tanımlanan yatırımcı diliminde olduğu görülüyor
- Analistler, yatırımcı sayısındaki artışı yılın ilk 5 ayındaki halka arzlara bağlarken, ocak ayından beri Borsa İstanbul'da hisse senedi fiyatlarındaki düşüş eğiliminin milyoner sayısındaki azalmaya neden olduğunu ifade etti

(Bekir Gürdamar/İstanbul)

3- GRAFİKLİ - Türk kirazı ihracatına Dünya Kupası dopingi
- Dünya Kupası maçlarının oynandığı Rusya'ya kiraz ihracatı, 17 Haziran itibarıyla geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 117 artarak 12 bin 900 tona ulaştı
- Yurt dışına gönderilen 45 bin 196 ton Türk kirazının yüzde 28'ini Rusya aldı
- UYMSİB Başkan Yardımcısı Senih Yazgan:
- "Dünya Kupası'nın kiraz ihracatına olumlu etkisi oldu. Dünya Kupası maçlarını izlemeye giden farklı ülkelerin taraftarlarına Türk kirazı yediriyoruz"

(Zafer Akpınar/Bursa)



***



Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English