Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre; Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sivas 6. Olağan Kongresi, Sivas İli Toplu Açılış Töreni ile "1243 Kösedağ Savaşı ve Anadolu'nun Moğollar Tarafından İşgali Uluslararası Şurası"na katılacak.

(Sivas/13.00/15.00/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)



YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, partisinin Karacabey ve İnegöl ilçe kongrelerine iştirak edecek.

(Bursa/12.00/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Halciler Federasyonu 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na ve BİRKONFED İş Dünyası Konfederasyonu Olağanüstü Genel Kuruluna katılacak.

(Ankara/10.30-İstanbul/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Belediye Başkanları Toplantısı kapanış oturumuna katılacak.

(Antalya/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)



DÜNYA-DİPLOMASİ

1- ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

(Washington/Ramallah/Kudüs/Tel Aviv) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Yemen'de yaşanan çatışmalar takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler izleniyor.

(Şam/İdlib/Hama/Humus/Haseke) (Fotoğraflı-Görüntülü)



GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, şehitliği, şehit Ömer Halisdemir'in baba evini ve Ömer Halisdemir Müzesini ziyaret edecek, Fatih Sultan Mehmet Camisi cemaatine hitap edecek, kentteki Kur'an kurslarına ve camilere ziyarette bulunacak.

(Niğde/10.45-16.00)

2- Saadet Partisi öncülüğünde, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun katılımıyla Yenikapı Meydanı'nda "Kudüs İslam'ındır" mitingi düzenlenecek.

(İstanbul/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)





SPOR

1- Süper Lig'in 15. haftası, Osmanlıspor-Aytemiz Alanyaspor, Demir Grup Sivasspor-Medipol Başakşehir, Kayserispor-Beşiktaş maçlarıyla devam edecek.

(Ankara/14.00/Sivas/16.30/Kayseri/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasına, Eskişehir Basket-Trabzonspor, Banvit-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe Doğuş-Yeşilgiresun Belediyespor müsabakalarıyla devam edilecek.

(Eskişehir/13.00/Balıkesir/15.15/İstanbul/19.30) (Fotoğraflı)

3- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 9. hafta, Mersin Büyükşehir Belediyespor-Hatay Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe-Çukurova Basketbol maçlarıyla tamamlanacak.

(Mersin/14.00/İstanbul/16.00) (Fotoğraflı)

4- TFF 1. Lig'de 15. haftaya, Denizlispor-Samsunspor, Grandmedical Manisaspor-Altınordu, Akın Çorap Giresunspor-Çaykur Rizespor karşılaşmalarıyla devam edilecek.

(Denizli/13.00/Manisa/15.30/Giresun/18.00) (Fotoğraflı)

5- Voleybolda Erkekler Kupa Voley 1. etap rövanş maçında Fenerbahçe ile TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik, Metro Enerji Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/12.00) (Fotoğraflı)

6- Hentbol Kadınlar Süper Lig'de 12. hafta müsabakaları yapılacak.

7- Hentbol Erkekler Süper Lig'de 11. hafta, Serik Belediyespor-Büyükşehir
Belediye Ankaraspor maçıyla tamamlanacak.

(Antalya/12.00)

8- TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de 16. hafta müsabakaları tamamlanacak.

(Antalya/12.00)



ÖZEL HABER

1- Turizm 2017'de depoladığı güçle 2018'de büyüyecek

-Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy:

- "Toplam ziyaretçi sayısı ve turizm geliri bakımından 2017 yılını 2016'nın üzerinde kapatacağız. 2017 yılını Türk turizminde yeniden yükseliş için güç depoladığımız bir dönem olarak görüyoruz. Asıl hedefimiz 2017'nin ardından 2018 ve sonrasındaki yıllarda Türk turizminin yeniden ciddi bir ivme ile büyümesini sağlamak"

- "Yıl sonu itibarıyla ülkemizin turizmden elde edeceği gelirin 24-25 milyar dolar civarında gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. 2018 yılında ise hedefimiz 2015 yılında elde etmiş olduğumuz seviyelerin yeniden yakalanmasıdır"- Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Timur Bayındır:

- "Türkiye'de çok önemli bir iç turizm potansiyeli bulunuyor. Yerli tatilci sadece Türkiye' değil, gittiği diğer ülkelerde de tercih edilen, istenen bir profile sahip. Dolayısıyla iç pazarda da bunun değerini bilememiz ve ona göre uygulamaları hayata geçirmemiz lazım"

(Elif Ferhan Yeşilyurt-İSTANBUL)


2- Vatandaş online pazara alıştı


- Türk internet kullanıcıları ikinci el ürün ve cihazları online olarak satışa çıkarmayı sevdi

- Tüketicilerin ikinci el alışveriş ihtiyacına çözüm sunan internet siteleri ve mobil uygulamalar ise 2018'de yapay zeka teknolojileriyle vites büyütmeyi hedefliyor

- letgo Kurucu Ortağı Alec Oxenford:
- "Dünyada 1,5 yıldan kısa bir sürede türünün en büyük pazar yeri haline gelmemiz, Türk tüketicilerinin kendi çevrelerinde ikinci el alıp satmaya ne kadar büyük bir ilgi gösterdiklerinin en büyük göstergesi"

- GittiGidiyor Genel Müdürü ve TOBB E-Ticaret Meclisi Başkanı Öget Kantarcı:

- "İşlerini e-ticaretle büyütmek isteyen KOBİ'lerin ekosisteme dahil olmasını kolaylaştırıyor ve KOBİ'leri e-ihracata hazırlıyoruz"

- Sahibinden.com Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür yardımcısı Boğaç Göncü:

- "İstanbul'a ilgi genellikle emlak ilanları etrafında şekilleniyor; bu kategoride en yoğun ziyareti sırasıyla Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya, Adana, Tekirdağ, Köln & Düsseldorf'tan alıyoruz"

( Musab TURAN-İSTANBUL)

3- TERÖRSÜZ ŞEHİRLERDE DEĞİŞİM - Nusaybin'de terörün izleri kaliteli belediyecilik hizmetleriyle siliniyor

- Mardin'de KHK kapsamında görevlendirme yapılan Nusaybin Belediyesi, bir yandan teröristlerden temizlenen ilçenin ihya çalışmalarına destek sunarken, diğer yandan vatandaşları kaliteli belediyecilik hizmetleriyle buluşturuyor

- Terörün izlerinin sunulan hizmetlerle silindiği ilçede vatandaşlar, içme suyundan altyapıya, üstyapıdan temizliğe, sosyal yaşamdaki canlanmadan kültür sanat etkinliklerine kadar daha önce görmedikleri proje ve hizmetlere kavuşuyor

- Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal:

- "Terör saldırıları nedeniyle 6 mahallenin tamamen zarar görmüştü. Teröre destek anlayışından rahat nefes alabilen, kültürel ve sosyal belediyecilik anlayışına geçişi yansıtıyoruz"

- "İnsanımıza hizmet götürmesi gerekirken, terörü destekleyen, finansa eden her türlü mali ve insani kaynağı sağlamaya dönüşen belediye asli unsuruna döndü. Vatandaşımızın hizmetinde olan bir belediyecilik anlayışı getirdik"

- "Terör örgütünün bir şehre verdiği zararın en büyük örneği Nusaybin. Belediyenin de bunu kurumsal, mali ve ideolojik anlamda desteklediğini görebilirsiniz"

(Halil İbrahim Sincar/Mardin)



***




Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English