Son Dakika Haberler

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nin yıkımı sırasında meydana gelen kazada bir işçi yaşamını yitirdi BELEDİYENİN AÇIKLAMASI EKLENDİ, BİLGİLER GÜNCELLENDİ

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nin yıkımı sırasında meydana gelen kazada bir işçi hayatını kaybetti.

Tesislerin yıkımı sırasında, toz oluşarak çevre kirliliği yaratmaması için tankerle inşaat enkazı üzerinde sulama yapan Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli işçi Mustafa Yılmaz'ın (50), üzerine demir kiriş düştü.

Olayı gören Yılmaz'ın mesai arkadaşları, polis, sağlık ve belediye ekiplerine haber verdi. Ekipler, Yılmaz'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Savcının incelemesinin ardından Yılmaz'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın duyulmasının ardından Mustafa Yılmaz'ın mesai arkadaşlarından bazılarının fenalaştığı, Sedat Çağkır'ın da hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Evli ve 3 çocuğu bulunan Yılmaz'ın bir oğlunun Kars'ta askerlik yaptığı öğrenildi.

Yılmaz'ın cenazesi kaldırılmadan önce olay yerine gelen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, incelemelerde bulundu. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nin yetkililerinin de aralarında bulunduğu kalabalık, Kerimoğlu'na tepki gösterdi.

Zabıtalarla, kalabalıktaki bazı kişiler arasında kavga çıkması üzerine, Kerimoğlu'nun da kavgaya karıştığı öne sürüldü.

Şirket yetkililerinin Başkan Kerimoğlu'ndan şikayetçi olduğu öğrenildi.

- Belediye Başkanı Kerimoğlu da suç duyurusunda bulunacak

Bakırköy Belediyesinden yapılan açıklamada, bilgi almak için olay yerine giden Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na, sosyal tesislerin işletmecisi ve yakınlarının sözlü saldırıda bulunduğu, bu esnada olayın üzüntüsünü yaşayan belediye personelinin de bu kişilere tepki gösterdiği ve kısa süreli arbede yaşandığı belirtildi.


Açıklamada, arbede sonrasında açıklama yapan Kerimoğlu'nun, şu ifadelerine yer verildi:

"Hepimizi derinden sarsan iş kazasında hayatını kaybeden emekçi arkadaşımızın ailesine ve tüm mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Şahsıma yönelik sözlü saldırıda bulunarak provakatif bir eylem gerçekleştiren saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Ayrıca olayla ilgili ihmal olup olmadığıyla ilgili belediyemiz ve savcılık tarafından soruşturma başlatılmıştır."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English