Son Dakika Haberler

"Bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin desteğiyle sınır güvenliğini sağlama noktasında terör örgütlerini devletleştirme adımlarını hep beraber yaşadık. Ama bir şeyi daha yaşadık. Gerçekten 'Dünya 5'ten büyüktür diyerek onurlu bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın duruşunu da bu ülke yaşadı" "Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece, milli mutabakat çerçevesine tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ülküsü çerçevesinde bu ülkeyi gerçekten hak ettiği yer

Anadolu Ajansı haberine göre;
MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin desteğiyle sınır güvenliğini sağlama noktasında terör örgütlerini devletleştirme adımlarını hep beraber yaşadık. Ama bir şeyi daha yaşadık. Gerçekten 'Dünya 5'ten büyüktür diyerek onurlu bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın duruşunu da bu ülke yaşadı." dedi.

Tüfenkci, Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü idari bina açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bütün engellemelere rağmen büyüyüp, geliştiğini kaydetti.

FETÖ'nün hain darbe girişimi ve ardından ekonomik terör saldırılarına karşı Türkiye'nin 2016'da 3,6 geçen yıl ise çok başarılı bir performans gösterdiğini vurguladı.

İnsanların daha iyi üretmesi için yatırım ortamlarını iyileştirmek adına, her ilin farklı bir yarış içerisinde olduğuna dikkati çeken Tüfenkci, tüm şehirlerin yatırımların kendi yerlerine gelmesini istediğini söyledi.

Tüfenkci, taşeron işçilerin kadrolarını aldığını, Türkiye'de bu sorunu ortadan kaldırıp işçilere daha rahat çalışma ortamı sağladıklarını ifade ederek "İnşallah 2019'da önemli bir seçim var. Türkiye'ye karşı yapılan operasyonları, oynanan oyunları görüyorsunuz. Hemen yanı başımızda terör örgütlerini devletleştirme noktasında yaşanılan çabaları görüyorsunuz. Oluşturulan koridorla Türkiye'nin Ortadoğu'yla, yakın coğrafyayla, gönül coğrafyamızla ilişkisini kesme noktasındaki çabaları ve gayretleri görüyorsunuz." diye konuştu.

Türkiye'de darbe girişimiyle ülkeyi bölme operasyonunun herkes tarafından yaşandığını, Gezi Parkı olaylarıyla ülkenin ekonomisinin dibe vurulmak istendiğini anımsatan Bakan Tüfenkci, şöyle konuştu:

"Bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin desteğiyle sınır güvenliğini sağlama noktasında terör örgütlerini devletleştirme adımlarını hep beraber yaşadık. Ama bir şeyi daha yaşadık. Gerçekten 'Dünya 5'ten büyüktür diyerek onurlu bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın duruşunu da bu ülke yaşadı. Geldiğimiz nokta itibarıyla atılan adımlarla, doğru ve düzgün duruşumuzla terör örgütünün güvenlik güçlerini oluşturma noktasındaki girişimlerini kararlı ve doğru duruşumuzla nereye getirdiğimizi hep beraber gördünüz. Ama 2019'da bu operasyonların zirveye çıktığı, bütün bu operasyonların milletimizin kafasını karıştırma adına yapıldığı, ekonomimiz üzerinde oyunlar oynanacak bir yılı hep beraber göreceğiz. İnanın bizler sizler birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece, milli mutabakat çerçevesine tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ülküsü çerçevesinde bu ülkeyi gerçekten hak ettiği yere getirme noktasında her birimiz üzerimize düşen görevleri yaptığımız taktirde Allah'ın izniyle Türkiye'nin önü açık. Türkiye 2023 hedeflerine adım adım gidecek."

Konuşmaların ardından Tüfenkci, Malatya Valisi Ali Kaban, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve davetliler tarafından idari binanın açılışı gerçekleştirildi.

Bakan Tüfenkci ve beraberindekiler daha sonra Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi ve Şehit Nurettin Metin Parkı'nın açılışına katıldı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English